夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

各位可否幫手分析下,唔該晒!

我個死黨(己婚)同左個己婚男人發生婚外情,個男人依家話唔想我朋友第時重辛苦所以提出分手,我朋友依家成日都掛住對方,而佢亦知分手對大家都好,做番朋友重適合, 但係佢控制唔到自己成日諗起佢,你地話有咩方法可以幫到佢呢?
***南無阿彌陀佛***

大宅

Re: 各位可否幫手分析下,唔該晒!

你朋友係咪老公無哂感情?
老公對老婆要做o既係: 由而家開始只係可以錫我一個, 要縱壞我,唔可以話我 有人恰我要第一時間出黎撐我,我開心你要戥我開心, 我唔開心你要"tum"我開心,唔準恰我鬧我, 發夢都要諗 起我,仲要永遠覺得我最靚 ^O^

子爵府

minatheone 寫道:
你朋友係咪老公無哂感情?

佢地好好感情。

別墅

你朋友有無小朋友?

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我覺得係個男人玩厭佐, 佢應該識佐第2個.

家庭主婦 寫道:
我個死黨(己婚)同左個己婚男人發生婚外情,個男人依家話唔想我朋友第時重辛苦所以提出分手,我朋友依家成日都掛住對方,而佢亦知分手對大家都好,做番朋友重適合, 但係佢控制唔到自己成日諗起佢,你地話有咩方法可以幫到佢呢?

子爵府

其實我覺得你朋友應該清醒吓,去諗番實際嘢,既然對方已經主動提出分手,你朋友本身又同老公感情好好,點解唔索性忘記遠離呢個第三者,而俾心機去投入番佢同老公段感情?!又唔係十八廿二,有時俾你任性繼續同第三者一齊又代唔代表到你係好幸福好快樂???俾你同到呢個人結婚,又代唔代表到你同佢一齊仲開心幸福過同依家既老公一齊???既然人地去意而決,你朋友就無謂再咁強求,話唔定嗰個男人自己本身都發覺自己最愛既始終都係自己既老婆...

複式洋房

bandband 寫道:
其實我覺得你朋友應該清醒吓,去諗番實際嘢,既然對方已經主動提出分手,你朋友本身又同老公感情好好,點解唔索性忘記遠離呢個第三者,而俾心機去投入番佢同老公段感情?!又唔係十八廿二,有時俾你任性繼續同第三者一齊又代唔代表到你係好幸福好快樂???俾你同到呢個人結婚,又代唔代表到你同佢一齊仲開心幸福過同依家既老公一齊???既然人地去意而決,你朋友就無謂再咁強求,話唔定嗰個男人自己本身都發覺自己最愛既始終都係自己既老婆...
I agree that. Ask her back to her husband, don't thinks to much la.

子爵府

個男人唔係有第二個,而係之前有一個,佢對個女人重有情義,但係就感情多d,個男人鍾意我朋友多d,因我朋友比到好多好好既感覺佢,而個女人就冇總之好復離,哩個男人都唔值得我朋友放感情落佢度。

公爵府

牛年勳章

同老公出外旅行, 玩2 星期到, 唔好再同個男人聯絡, 無謂再藕斷絲連, 見到就諗起往事, 咁樣下去, 搞到俾老公知道, 咪仲幣, 可苦呢?? 過去左就當成回憶吧!! 記著, 除了父母, 老公係最愛妳.最疼妳架

首頁

尾頁

跳至