少年成長

跳至

首頁

尾頁

大宅

出街時,個仔開大,點算?

自從阿仔戒了片,每次出街時,如果遇到阿仔開大,咁就好麻煩!街D廁所乾淨極有限,我唔敢比阿仔坐在坐厠上,就算鋪上紙巾都覺得唔衞生,於是我每次都是抱着他凌空解決。
但他愈來愈重,我就快抱不起他了。我想過很多方法,但都覺得不太好,
不知各位媽咪有沒有類似的經驗可以分享下呢?

該用戶已被刪除

Re: 出街時,個仔開大,點算?

大宅

個痰罐都幾「牙渣」播,帶出街都幾煩,不過就會衛生好多。1唔該晒你比意見!

大宅

I bought a portable and foldable potty in Toy's Rus. I used it at home and when we were travelling overseas. It is very thin and can be folded into A5-size.
My son is now 3.5 years old. He is scared of the adult sized toilet bowls, and he just holds the urge and refuses to use them.

水晶宮

我個仔每次出街都會去大大,佢3歲多,而且差不多是每日三大 !我就會教佢'mou'上廁所,然後比我隻腳佢攬住,佢daddy就'冷'd,用消毒紙巾抹完後就咁坐上去,不過我而家要佢改,始終衛生d嗎!

男爵府

我個仔4歲,出街有時都會開大,我都想抱住他凌空解決,但佢好重,我唔夠力抱.叫佢企係坐
該用戶已被刪除

大宅

Could you tell me how much about the portable and foldable potty ?
I think it is good for my son.

大宅

Hi! AsherMon,

It is GRACO portable potty, ~$99, bought in Toy'sRus.

zimba

大宅

zimba,
thank you very much!

伯爵府

Buy a foldable 厠所版. It can be 4-folded. The size is not big. You can buy it in Wing On, Jusco. Around HK$60.

首頁

尾頁

跳至