夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

你同c6同會唔會o係街度咀咀架?蜻蜓點水式果種,定係長咀?有冇人個c6會錫手背架?

我c6有時會行行下街, 手拖住我, 會無端端拉起我隻手錫我手背, 之後又冇件事咁, 好奇怪, 但係我都覺得幾sweet.

大宅

有嫁, 結左婚成十年都有嫁, 出街時c6會錫我額頭同咀咀 - 不過都係冇乜人既地方. 係屋企都係甘既. 所以唔甘樣仲反而唔習慣

大宅

有, 我地成日都有錫錫, 抱抱, 攬攬, 好少理身邊環境

別墅

喺街度... 唔會lu!

別墅

會架!!

我老公會錫錫, 抱抱, 拖手o個陣有時都會錫o下我手背既...

我以前好唔習慣, 好怕比人見到唔好意思,
依家我仲狼過佢呀, 一見到佢就會攬住佢tim
hehe...
My Love, My Soul mate~~

子爵府

2020勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

三人行之後係街就唔會錫錫囉,攬攬、拖手就係指定動作。唔知點解,出街唔拖手,隻手我會覺得好唔自在

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

有架.....
攬攬錫錫四肢撓埋一擆調笑嬉鬧大唔透

別墅

c6揸車時/搭車時(不過喺蜻蜓點水式)囉

子爵府

好媽媽勳章

有呀...呢d係愛既表現...

[url=http://lilypie.com][img]

大宅

唔會囉, 有好多人望住既, d人眼光好....... 唔知點講!

水晶宮

2020勳章

通常係goodbye kiss, 豬咀點水.

別墅

我好鍾意同我老公攬攬錫錫, 無論係街定係屋企, 但我老公就唔多鍾意, 9成都係我主動, 我地拍拖5年+結左婚3年半, 我成日都為左佢既避動或者冷淡反應而投訴,每次佢都會主動一排, 跟住又忘記

複式洋房

我好鐘意行到自動電梯時, 企係老公後面, 高過佢時, 攬住佢錫佢後脛!
有時行行下, 講開笑, 佢又會錫下我架!!!!

侯爵府

出街一定會拖手或攬腰~
一停落黎, 無論等LIFT, 等車, 上電梯, 搭車, 去餐廳食飯, 都一定會鍚鍚~

我地唔會理周圍D人點諗, 亦唔會望佢地, 最緊要我地2個開心, 表達到我地對對方既愛姐~
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

複式洋房

我同c6都係咁,不過好似唔覺好多人係咁.以為自己好怪, 所以少左lu.

禁止訪問

回覆 #13 sulamita 的文章

大宅

如果佢激嬲我嗰陣,係街就會一手拖實我,舉高我隻手,鍚我手背 另一隻手就攬住我,係屋企當然會攬住黎係甘錫啦,
未結婚前既goodbye係錫咀既,結婚後就變左鍚面(係街,係屋企都係鍚咀),我地又係好多時會係搭緊自動電梯時鍚錫(結婚前),而家好少會甘做lu,個c佬話人地睇到會話幾廿歲仲當街攪攪鍚鍚,肉酸喎

大宅

拍拖成日都係咁..突然鍚下對方塊面呀咁..
而家好少呀..

公爵府

2020勳章

有架..無論向邊度我地都成日錫錫架

子爵府

原文章由 Corgifans 於 08-6-10 18:43 發表
我好鍾意同我老公攬攬錫錫, 無論係街定係屋企, 但我老公就唔多鍾意, 9成都係我主動, 我地拍拖5年+結左婚3年半, 我成日都為左佢既避動或者冷淡反應而投訴,每次佢都會主動一排, 跟住又忘記 ...

唉~~我同你都有九成似~我c6都係唔鐘意囉~但係我就覺得呢個係愛既表現~都係次次都係我主動~有時真係好無癮~!!唔知你老公幾多歲呢?我同我老公好細個就一齊~佢依家先至係24歲..我好難想像日後佢仲古板過依家囉~因為我要求唔係高..只不過係蜻蜓點水姐..佢都唔肯架..又話大庭廣眾~(oh..依家咩事?我做左咩o的道德倫亡既事呀?)我就係當場咁諗

首頁

尾頁

跳至