心聲留言

跳至

首頁

尾頁

男爵府

del

del

洋房

Re: 奶奶,你又買莊、又買閒呀!

點解無人回應你?

我入門第一日, 正想開口叫聲媽咪時, "奶奶"已好鄭重柑要
我叫佢"奶奶", 話會有輩份, 親切d, 哈, 我心裡面即刻涼半截
, 到今日, 我徹底明白這個意思, 雖然, 生了個仔快要9歲, 奶
奶前奶奶後, 係面, 總之佢鐘意, 佢四個仔連佢生日(大仔在生加埋) 五個添, 都記唔清, 都係現在幾個女人幫手記!

等我做人...個日, 我唔駛這種手段羅威, 需則以德服人,
(佢無讀過書, 佢媽咪又死得早, 佢自己又嫁得遲, 50年代
30歲無父無母就結婚, 好主觀又硬淨的人) 係禁上下家拉

大家唔好學佢, 如果我唔係善男順女, 好容易出事!

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

我調轉!我叫咗幾日奶奶,佢就叫我跟老公叫阿媽。唔好叫老曬 當年佢得50左右,而家都未有60,因佢三個仔得我呢半個女。 :-P
我女2001年1月8日QE出世  

別墅

我奶奶好like湊我bb,但有時我想湊番,佢反而話唔好...
....i feel 好怪...佢唔想take a rest?????
somtimes, i want to let her know..she 你help me to care the baby...not is her baby..
but i dont know how to express??
because she like bb very much~~

My dear baby--- Issac

首頁

尾頁

跳至