自由報料

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

各位請check pm

這世上有個不變道理,那就是耶穌愛您

大宅

I want to know also, please PM me.

大宅

I also want to know , please PM me. Thanks.

珍珠宮

畀面勳章

大宅

Pls pm the information to me! ThankS!!

大宅

Pls PM to me, thanks!!
:-D :-D

大宅

Pls pm me details, pricing and where to buy it or email to
[email=atravelw-[email protected]]atravelw-[email protected][/email] . Tks.

原文章由 anniekwok 於 08-6-11 15:59 發表
不如索性用備長炭啦,洗乾淨後直接放響鞋櫃甚至鞋籠,耐用又環保,不過唔好買竹炭喎,竹炭唔耐用所以平好多,要放就放木炭,放D響電腦OR電器旁邊又可以吸走D負能量,唔知邊樹買就PM我介紹你~~ ...

大宅

Please PM to me, thanks!!
原文章由 anniekwok 於 08-6-18 18:05 發表
各位請check pm

大宅

原文章由 anniekwok 於 08-6-13 12:05 發表
Dear all pm左比你地喇~~

茶葉同咖啡粉我試過會發霉
bbq炭同備長炭既分別應該係備長炭加熱到700度以上,便會產生遠紅外線,再加熱到1000度以上,可使木炭纖維質緊密縮收,因此,毛細孔大量增加也就是比表面積增加,毛細孔吸附量 ...

I want to know where to buy. Thank you!
:lol: :wave:

別墅

原文章由 anniekwok 於 08-6-11 15:59 發表
不如索性用備長炭啦,洗乾淨後直接放響鞋櫃甚至鞋籠,耐用又環保,不過唔好買竹炭喎,竹炭唔耐用所以平好多,要放就放木炭,放D響電腦OR電器旁邊又可以吸走D負能量,唔知邊樹買就PM我介紹你~~ ...

Please PM me the details thanks !!!

子爵府

畀面勳章

我都想知邊樹有得買,
please PM to me, thanks

大宅

Pls PM me, thanks!!

洋房

Pls PM me info, thanks.

洋房

Hi dincat

請問你有無幫襯過佢? 得唔得? thanks

原文章由 dincat 於 08-6-19 10:26 發表
備長炭
http://store.taobao.com/shop/xshop/show_list.htm?is_new=new&is_new=old&ends=&price1=&price2=&owner_id=e0eacecf01c6dd7888117df2f7e70a47&start=&view_type=grid&order_type=price&shop_id=33159652&sc ...

大宅

pls pm me....thx

子爵府

please also pm me details, thanks.

男爵府

醒目開學勳章

I want to know, please PM me.

別墅

Please pm me the details, thanks!

洋房

Pls pm to me, tks!

男爵府

我都想要PM我啦!近排我入佐好多尿片!但怕會变依加買佐三盒吸濕濟

[ 本文章最後由 minzmin 於 08-6-26 06:20 編輯 ]

首頁
12345...6

尾頁

跳至