自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆:young living精油

香薰治療歷史悠久,自己上網查資料已有很多資訊,包括禁忌,不會信傳銷d人,要搵都搵certified 治療師,佢哋有course 讀

市面很多精油選擇,如要試都不會幫襯傳銷,自己買慢慢感受有冇用,聞嘅同搽嘅不同grade, 食就真係唔好亂嚟

真係要食可自己買花茶,冇咁濃縮啫!
自己沖吓薄荷茶都ok

大宅

凡係大自然泥土出既野,用係人類身上都work ga la ~因人體本身既成份就係一d同泥土同樣既礦物質~精油work好出奇咩~賣到咁q貴唔值~好彩入黎睇到呢個post~原來有咁多人係bk搵食

大宅

路過。。。。。
精油有咩用我唔知,但只知無野係能醫百病,無副作用,如果有,就無需醫療設施,解決左全球醫療短缺的問題,好利害。。。。。

大宅

引用:我朋友買左1 set 油連機,講到超神奇,一滴

原帖由 20140707 於 15-03-19 發表
我朋友買左1 set 油連機,講到超神奇,一滴落腳板,老公瞓覺就冇曬聲,D仔女就立刻冇鼻敏感,晚晚瞓得好。 ...
近來身邊有d朋友用左都係好似你以上咁講,無鼻鼾,全家好訓,發燒又用頭痛又用。。。。

大宅

我唔會買,精油唔係得佢一隻牌子,明知咁貴起碼一半係比人抽佣都仲要買,我先唔會買,fb成日有人sd msg叫我買,好反感

大宅

無可否認精油係有用既,如果貴在成本都理解,但貴在係比人分佣,就覺得唔抵囉,而且精油呢樣野一早已經有,唔係今時今日既事,世界上亦唔係淨係得佢一隻牌子,勤力D上網搵吓都唔難搵到平靚正,呢度都有jm分享過其他牌子

大宅

引用:Quote:原帖由+20140707+於+15-03-19+發表我

原帖由 ii2003 於 15-05-01 發表
你有個whatapp可以比我嗎
幫你問左,佢話係要你比電話no 佢,佢加你先得

男爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

ii2003 發表於 15-5-1 14:56
請問你知道點可以了解更多
因為最近失眠左兩星期,好辛苦

回簽你問題, 可一試, 好似你已有薰衣草, 可睡前滴3滴薰衣草於掌心, 再兩支手平均都有油時, 擦在自己兩邊枕頭, 然後再嗅手心中的薰衣草, 就睡覺....第一晚可能覺得佢臭, 但第二第三晚後你接受了就好好瞓....我試過睡到唔知醒.

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆:leekung261105 的帖子

複式洋房

引用:傳銷..講完

原帖由 艾莉 於 15-03-06 發表
傳銷..講完
笑左

大宅

回覆:SweetieGirl 的帖子

其實傳銷將舖租、售貨員、廣告嘅費用慳咗用來分做佣金,其他牌子都無可能用成本價買到掛。

珍珠宮

有「營」勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Essential oil 系natural therapy 的一種。我認為有效。但不須要用傳銷個d...

大宅

我用緊,但沒俾人傳過我。我只係用家。油係幾靚,仔女同自己用左少左病。係貴d啫

大宅

回覆:hellomame 的帖子

我長期訓得唔冧,反而用peace and calming 幾有效。痰咳一用purification就訓到唔駛咳天光

男爵府

男爵府

引用:係米只有YL+先得呢?阿仔之前發燒,我都係

原帖由 bbpooh 於 15-03-20 發表
係米只有YL 先得呢?阿仔之前發燒,我都係用精油,但係用iherb的平價油,同樣塗腳底,同樣處理方法,密密塗 ...
請問你係Iherb 買咩牌子嘅essential oil?我淨係買過Thursday plantation 嘅tea tree oil咋!

禁止訪問

侯爵府

引用:無可否認精油係有用既,如果貴在成本都理解

原帖由 SweetieGirl 於 15-05-03 發表
無可否認精油係有用既,如果貴在成本都理解,但貴在係比人分佣,就覺得唔抵囉,而且精油呢樣野一早已經有, ...
請問有無芳療級牌子可推介? 謝謝

大宅

引用:凡係大自然泥土出既野,用係人類身上都work

原帖由 lady_princess 於 15-05-02 發表
凡係大自然泥土出既野,用係人類身上都work ga la ~因人體本身既成份就係一d同泥土同樣既礦物質~精油work好 ...

大宅

有無人好難先有BB 搽完YL 好快生到BB???

首頁

尾頁

跳至