烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

別墅

IVMAN:
請你自己看看你做的(好事).

http://hk.myblog.yahoo.com/hooming0515/article?mid=474&prev=-1&next=459

:;pppp:

男爵府

人生得一知心友,死而無憾!

俾妳嚇c,因我係好欣賞ivman嘎,以為發生咩事 原來ivman真係"好事多胃"
《 在神面前萬事非偶然,因神計劃萬有。》

別墅

無錯,佢重攪到我今日洗左舊幾水去買嗰d得意粉粉.離哂譜.

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

真係心血少D都俾妳嚇死
我仲未見到本書,等我星期五再去大眾睇下有未.

盡我一己之力,發放正能量!

別墅

大眾有啦 ,我喺大眾買咖.

大宅

你真係比車撞親?有無事呀?
ivman真係抵你打……打 ,打去恭喜佢。
我都想好似ivman咁做多d(好事)
(\~~/)      (\~~/)
(~'.'~)      ( *;* )
(_ (    )~o (_ (__)~o

大宅

見到個標題差點 , 看後就 , 你的文章真係寫得好.

p.s. 我都是Ivman的小fans, 下午去書局找找先.

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

原文章由 vantse 於 08-6-11 11:35 PM 發表
大眾有啦 ,我喺大眾買咖.

唔知係唔係斷貨,我今日特登去睇都冇呀
盡我一己之力,發放正能量!

大宅

我剛剛係三聯買了, 現在家裡有三本"開心入廚系列"的書, 又排學習.

別墅

我今日想買多本送比朋友,去商務已經搵唔到.

民房

我都買唔到mouth:

原文章由 vantse 於 08-6-13 13:35 發表

[ 本文章最後由 mook 於 08-6-13 13:57 編輯 ]

男爵府

vantse:
真係好多謝你用咁特別既方式黎支持我,
我都比你嚇親,唔知幾時得罪人
真係令我好感動呀!!! o下!連商務都無貨?
前天囡囡同學媽咪告知商務有成20幾本,
多謝你o既捧場!又要你白跑,

各位親愛的網友,
非常感謝大家的支持。

最近有很多網友都說他們到過多間書店也找不到我本書
《開心午餐盒》,現在告知大家購買的方法:

1.) 如發現書店內的書架上沒有現貨,請先以書名及出版社資料 (*開心午餐盒出版社:壹出版) 向店員查詢該店的真正存貨量,因為部份書店有時會遺忘將書放在書架上,而事實上倉庫內可能還有存貨出售的。
2.) 假若書店內真的沒有存貨,你們還是可以向該書店直接"訂書"。
謝謝大家對Ivman的厚愛。
多謝晒你o地呀!!!

原文章由 vantse 於 08-6-13 13:35 發表

[ 本文章最後由 popoivman 於 08-6-13 14:06 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至