自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

咳左好耐, 係屋企煲薑茶飲, 好work. 想買d可以即沖既放係office. 以前係百x超市買過, 頭先去搵, 見唔到.

唔知而家可以去邊處買?
我時刻都記掛著我那未能來到世上的bb, 他永遠在我心裡某個角落.

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 Eclipse_2006 於 08-6-12 16:56 發表
咳左好耐, 係屋企煲薑茶飲, 好work. 想買d可以即沖既放係office. 以前係百x超市買過, 頭先去搵, 見唔到.

唔知而家可以去邊處買?

百佳是有的, 我早兩星期前買過, 不過就唔肯定係咪間間都有, 另華潤堂都有的~~

大宅

Thank you. 咁我一陣坐車出去間大d既百佳買先.

原文章由 VENUSSUM 於 08-6-12 17:04 發表

百佳是有的, 我早兩星期前買過, 不過就唔肯定係咪間間都有, 另華潤堂都有的~~
我時刻都記掛著我那未能來到世上的bb, 他永遠在我心裡某個角落.

大宅

國貨公司

原文章由 VENUSSUM 於 08-6-12 17:04 發表

男爵府

惠x都有, 仲有分有糖/冇糖添~

原文章由 Eclipse_2006 於 08-6-12 16:56 發表

唔知而家可以去邊處買?

侯爵府

去賣印尼野既舖頭,係即沖,1盒好多包架

唔知而家可以去邊處買?

首頁

尾頁

跳至