自由講場

跳至

首頁
34567...19

尾頁

洋房

已留Contact, check PM!

原文章由 Manentail 於 08-7-17 16:27 發表
BK媽咪 - 預訂專享優惠!!

由即日起至7月27日,凡BK媽咪預訂優惠套裝Set A / Set B,即獲贈Mane'nTail 旅行套裝,暑假旅行游水Fit晒!!

Mane'nTail 旅行套裝包括:
經典配方洗髮露(60ml) x 1
經典配方護髮露 (60ml) x 1 (照 ...

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 BabyFion 於 08-7-18 11:50 發表
已留Contact, check PM!

你之前已經訂過. 直接 call 佢地咪得咯.

珍珠宮

熱血金章

原文章由 Manentail 於 08-7-17 16:27 發表

由即日起至7月27日,凡BK媽咪預訂優惠套裝Set A / Set B,即獲贈Mane'nTail 旅行套裝,暑假旅行游水Fit晒!!

耶!!! 上星期我去左log on買左一set
唔製呀!
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

複式洋房

我剛用了一星期, 係我試咁多防脫髮產品最好的, 雖然我係上星期先 order 完一 set, 不過見送 travel set, 又 order 多一set, 反正我日日洗頭好快用完, 希望用完 2 sets 頭髮可以出番晒, 唔好再脫髮.

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

我想問,如果唔知道自己屬於咩性髮質用邊SET好d呀?

由即日起至7月27日,凡BK媽咪預訂優惠套裝Set A / Set B,即獲贈Mane'nTail 旅行套裝暑假旅行游水Fit晒!!

經典配方護髮露 (60ml) x 1 (照片)

深層保濕洗髮露(60ml) x 1
深層保濕護髮露 (60ml) x 1 (照片)

細則:
1) 所有預訂優惠套裝會於7月28日-31日送貨.
2) 預訂請PM留電話及送貨地址.
3) 預訂優惠套裝只接受7月27日前以信用咭或銀行/ATM過數付款.
4) 贈品數量有限,送完即止.

CS of Mane'nTail
Hotline: 29977550

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

真係咁有效?而家d頭髮一日少過一日...
原文章由 bleeding 於 08-7-22 22:00 發表
我剛用了一星期, 係我試咁多防脫髮產品最好的, 雖然我係上星期先 order 完一 set, 不過見送 travel set, 又 order 多一set, 反正我日日洗頭好快用完, 希望用完 2 sets 頭髮可以出番晒, 唔好再脫髮. : ...

複式洋房

Hello 包包魔怪媽咪,

如果不了解自己的髮質,我建議你訂Set A的經典配方系列,它適合中/油性髮質。贈送的旅行裝就選深層保濕系列。你可以試試那個系列較適合你。

你又可隨時致電我們熱線,讓我們多一點了解你的情況。

原文章由 包包魔怪媽咪 於 08-7-23 10:23 發表
我想問,如果唔知道自己屬於咩性髮質用邊SET好d呀?

[ 本文章最後由 Manentail 於 08-7-24 00:02 編輯 ]

子爵府

畀面勳章

Manentail,

請問....銅鑼灣city super,依家有冇做promote?
(我fd問)

thanks

bobo721

複式洋房

Hello bobo721,

CitySuper經已賣斷,Logo及WingOn還有小量待售。新貨會於星期六再上架。所有門市會以正價發售,BK優惠及旅行套裝只限電話及PM訂購,敬請留意。

另外,旅行套裝贈品亦只限7月27前預訂。有興趣請盡快訂購。Thanks!!

原文章由 bobo721 於 08-7-23 23:45 發表

Manentail,

請問....銅鑼灣city super,依家有冇做promote?
(我fd問)

thanks

bobo721

子爵府

畀面勳章

原文章由 Manentail 於 08-7-24 09:47 發表

CitySuper經已賣斷,Logo及WingOn還有小量待售。新貨會於星期六再上架。所有門市會以正價發售,BK優惠及旅行套裝只限電話及PM訂購,敬請留意。

另外,旅行套裝贈品亦只限7月27前預訂。有興趣請盡快訂購。Th ...

吓....
citysuper冇貨? 何時有cwb?
logo and wing on,邊度有放promote呀? (kln and h.k.)

如果我買你果set洗頭水 (深層果隻)
how much? (但我唔用果盒修護霜)
可唔可以平d?
thanks

複式洋房

所有門市星期六日會有新貨到。

暫時只有SetA / B套裝有優惠。如果你想散買,你可到門市選購。

Thanks,

原文章由 bobo721 於 08-7-24 13:10 發表

吓....
citysuper冇貨? 何時有cwb?
logo and wing on,邊度有放promote呀? (kln and h.k.)

如果我買你果set洗頭水 (深層果隻)
how much? (但我唔用果盒修護霜)
可唔可以平d?
thanks ...

子爵府

畀面勳章

原文章由 Manentail 於 08-7-24 13:31 發表

暫時只有SetA / B套裝有優惠。如果你想散買,你可到門市選購。

Thanks,

Hi Manentail,

今日,我閒開cwb citysuper,唔見有喎!

請問.....九龍區邊度Mane'nTail貨品呢?
如果我同你buy深層shampoo和護髮素
唔知你有冇得送旅行套比我呢?
thanks

bobo721

複式洋房

原文章由 包包魔怪媽咪 於 08-7-23 10:26 發表

so far so good 呢隻牌子幾夾我, 我都追完 post 先 order 的, 唔太貴, 又有 bk mami 用完有效, 就試吓, 見可以送貨, 好方便, 我之前買過勁貴的牌子都唔得, 所以貴未必一定好.

如果妳用過其他冇效, 不妨 try 吓, 我半年少咗一半頭髮, 用完之後, 每次洗頭只見有兩三條頭髮脫落, 之前每日係幾十條咁脫架, 睇見都好無奈

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

多謝你嘅意見,咁我都試吓啦...
原文章由 bleeding 於 08-7-24 23:10 發表

so far so good 呢隻牌子幾夾我, 我都追完 post 先 order 的, 唔太貴, 又有 bk mami 用完有效, 就試吓, 見可以送貨, 好方便, 我之前買過勁貴的牌子都唔得, 所以貴未必一定好.

如果妳用過其他冇效, 不妨 try 吓, 我半年少咗一半頭髮, 用完之後, 每次洗頭只見有兩三條頭髮脫落, 之前每日係幾十條咁脫架, 睇見都好無奈 [quote]原文章由 包包魔怪媽咪 於 08-7-23 10:26 發表
[/quote]

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

咁我諗吓先 ...
原文章由 Manentail 於 08-7-23 10:53 發表
Hello 包包魔怪媽咪,

如果不了解自己的髮質,我建議你訂Set A的經典配方系列,它適合中/油性髮質。贈送的旅行裝就選深層保濕系列。你可以試試那個系列較適合你。

你又可隨時致電我們熱線,讓我們多一點了解你的情況。

複式洋房

原文章由 包包魔怪媽咪 於 08-7-25 10:53 發表
多謝你嘅意見,咁我都試吓啦...
[/quote]

希望呢隻牌子都會夾妳啦, 因為產品都要夾人先得, 其他人用得好, 但都會有人唔啱用.

頭髮好影響儀容, 我少咗頭髮之後, 醜樣咗好多

子爵府

畀面勳章

原文章由 Manentail 於 08-7-24 13:31 發表

Thanks,

hi Manentail,

你指門市起邊間?邊區呀?
thanks

bobo721

複式洋房

所有CitySuper, Logon, WingOn有售。

原文章由 bobo721 於 08-7-25 23:34 發表

你指門市起邊間?邊區呀?
thanks

bobo721

子爵府

畀面勳章

原文章由 Manentail 於 08-7-26 02:12 發表

所有CitySuper, Logon, WingOn有售。

請問Logon, WingOn,太古有冇呀?
thanks

bobo721

複式洋房

太古有WingOn呀.

Thanks,

原文章由 bobo721 於 08-7-26 16:34 發表

請問Logon, WingOn,太古有冇呀?
thanks

bobo721

首頁
34567...19

尾頁

跳至