親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+haihaimom+於+15-03-11+發表+

原帖由 haihaimom 於 15-03-11 發表
Thanks for sharing

大宅

回覆:chickenwing2006 的帖子

記得有時間上韓國觀光公社個web site print discount coupon 去小法國同晨靜有折。

別墅

回覆 haihaimom 的帖子

多謝你的分享! 有問題再請教你

男爵府

回覆 yubaba 的帖子

JOIN TOUR $700
一家4口$2800,幾貴

不過唔駛自己煩

子爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

nttntt 發表於 15-3-9 00:58
因為2個都係第一次去。。同行友人唔想join local tour..但我又覺有d 複雜,,所以想問下以下行程okma?

明 ...

我之前去過呢間, 見佢FB 新出左個 Shuttle Bus服務仲可代訂Raibike, 每位HK$250咋!

https://www.facebook.com/SeoulEasy/photos/a.302480283149665.72955.132556236808738/872105179520503/?type=1&theater

別墅

回覆 ManPL 的帖子

好吸引! 午餐唔洗限制食咩仲好! 你join過呢間嗎 ? 因為要預先比錢, 所以想問清楚, thx

禁止訪問

子爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

sl108 發表於 15-3-12 12:47

好吸引! 午餐唔洗限制食咩仲好! 你join過呢間嗎 ? 因為要預先比錢, 所以想問清楚, thx
舊年join 過滑雪團, 都唔錯, 你可以去佢FB 問, 我見佢回覆得都幾快.

同埋之前有介紹一間雪糕店, D 雪糕勁靚, 可惜今年去完先睇到, 搞到而家心思思呀

別墅

回覆:ManPL 的帖子

你咁講我都放心啲!就join呢間,唔該哂

子爵府

sl108 發表於 15-3-12 21:47
你咁講我都放心啲!就join呢間,唔該哂
唔使客氣, 我自己都响呢度拎左好多料, 係時候要貢獻下

男爵府

$250 一位玩railbike??定係一架車?

我自己訂是
35000韓圜=約港幣270=一輛4人車

子爵府

wyh:) 發表於 15-3-16 16:34
$250 一位玩railbike??定係一架車?

我自己訂是
我見佢Promo 寫明代訂4 人車係 HKD:250

不過就要JOIN 佢shuttle bus 服務先可以代訂

男爵府

一架車呢個價又幾相宜!
Thx

大宅

好可惜佢D團日子選擇好少,而我一家三囗成不了團......

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+Hehemum+於+15-03-09+發表我

原帖由 nttntt 於 15-03-09 發表
我諗住去到酒店搵職員代book ja...

睇過local tour一個人要700幾800 蚊左右。。。其實都貴好多。。
睇中呢 d , 真係超貴

伯爵府

ManPL 發表於 15-3-12 11:11
我之前去過呢間, 見佢FB 新出左個 Shuttle Bus服務仲可代訂Raibike, 每位HK$250咋!

https://www.facebook ...

剛在網上發現這家local tour有個行程: railbike + 南怡島 + 晨靜, HK$250 包交通+司機導遊, 唔包入場費+午餐. 可以代訂Railbike. 呢個package啱晒我, 請問這旅行社可靠嗎? 司機導遊用廣東話/國語溝通?

謝謝!

子爵府

Hanayori 發表於 15-3-18 22:17
剛在網上發現這家local tour有個行程: railbike + 南怡島 + 晨靜, HK$250 包交通+司機導遊, 唔包入場費+ ...
我就係見有呢個promo勁抵, 所以先上黎報料, 8個人一齊報仲每人減$50, 不過樓上報料話佢報個日冇團, 你可以send email 問下先, 我之前去過呢間滑雪團, 唔錯架! 我當日係廣東話教練,

大宅

回覆:haihaimom 的帖子

想問你如果我由新村出發去rail bike,小法國,南怡島 點樣行程安排最好?

大宅

回覆:20131106 的帖子

rail bike踩9:00am + Nami Island + Petit France,不過你由新村去,無論你去清涼里、定龍山站坐ITX都遠架,要好早起身!如果係我,太辛苦啦我會唔去Petit France, 踩11:00 rail bike + Nami Island

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:ManPL+發表於+15-3-12+11:11+我之前

原帖由 Hanayori 於 15-03-18 發表
剛在網上發現這家local tour有個行程: railbike + 南怡島 + 晨靜, HK$250 包交通+司機導遊, 唔包入場費+ ...
$250

首頁

尾頁

跳至