親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章

引用:Quote:ManPL 發表於 15-3-12 11:11 我之前

原帖由 Hanayori 於 15-03-18 發表
剛在網上發現這家local tour有個行程: railbike + 南怡島 + 晨靜, HK$250 包交通+司機導遊, 唔包入場費+ ...
係fb見唔到呢个plan既,你會边日去呀,我到找緊資料

伯爵府

回覆:tabolau 的帖子

原定07/04, 但回覆full咗,得06/04 or 08/04,最后08/04去,香港先比shuttle bus 每人$100+railbike $250, 尾數當日交比導遊,但始終冇覆我司機/導遊係咪講華語。

大宅

回覆:第一次去rail bike+南怡島問題

我想book 2/4 去南怡+Railbike+晨靜共4位,有冇人同一日book?

大宅

回覆:第一次去rail bike+南怡島問題

其實4人成團既意思唔係你4個人先可以去報名, 佢地會幫你地夾架喇~ 我岩岩先book左間香港旅行社去rail bike+南怡島+晨静樹木園, 團費每人250蚊, book rail bike 180蚊一架(2人座)

大宅

引用:其實4人成團既意思唔係你4個人先可以去報名

原帖由 rainforest1986 於 15-03-22 發表
其實4人成團既意思唔係你4個人先可以去報名, 佢地會幫你地夾架喇~ 我岩岩先book左間香港旅行社去rail bike ...
如果8個人可以平d$200@!我本身已有4位報名,如果再加4位大家可平多$50@

大宅

Hanayori 發表於 15-3-22 01:52
原定07/04, 但回覆full咗,得06/04 or 08/04,最后08/04去,香港先比shuttle bus 每人$100+railbike $250, ...
我問過呢間,覆我話無導遊領問,所以我估司機唔識華語。

伯爵府

yubaba 發表於 15-3-24 08:33
我問過呢間,覆我話無導遊領問,所以我估司機唔識華語。

唔識架?! 咁要再考慮囉.... 雞同鴨講搵唔返上車地點就大件事!!

唔該晒~~

大宅

Hanayori 發表於 15-3-24 13:27
唔識架?! 咁要再考慮囉.... 雞同鴨講搵唔返上車地點就大件事!!

唔該晒~~
我估架咋,因為佢似回避我的問題。我決定join ,因為唔想一家三囗俾二千幾蚊一日。

大宅

yubaba 發表於 15-3-24 17:20
我估架咋,因為佢似回避我的問題。我決定join ,因為唔想一家三囗俾二千幾蚊一日。 ...
我都係JOIN 250蚊團呀~ 我問過佢地好肯定係有中文導遊架!! 你係咪join Travel Fever?

大宅

rainforest1986 發表於 15-3-24 18:53
我都係JOIN 250蚊團呀~ 我問過佢地好肯定係有中文導遊架!! 你係咪join Travel Fever? ...
原來travel fever 有呀?我join seoul easy 呀。你可以俾$250條link 我嗎?我找不到。

大宅

yubaba 發表於 15-3-25 08:27
原來travel fever 有呀?我join seoul easy 呀。你可以俾$250條link 我嗎?我找不到。 ...
http://www.travelfever.com.hk/tourdetails-243-韓國江村Rail%20Bike南怡島晨靜樹木園一天團

大宅

rainforest1986 發表於 15-3-25 09:13
http://www.travelfever.com.hk/tourdetails-243-韓國江村Rail%20Bike南怡島晨靜樹木園一天團
...
thx.

男爵府

rainforest1986 發表於 15-3-25 09:13
...
呢間係咪出發前比晒錢?食晏會係南怡島食, 有咩食架?

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:原定07/04,+但回覆full咗,得06/04+or+08/0

原帖由 Hanayori 於 15-03-22 發表
原定07/04, 但回覆full咗,得06/04 or 08/04,最后08/04去,香港先比shuttle bus 每人$100+railbike $250, ...
7 April 已經 full

大宅

tabolau 發表於 15-3-26 09:03
呢間係咪出發前比晒錢?食晏會係南怡島食, 有咩食架?
係, 呢間要俾晒。seoul easy 就俾一半, 都唔知JOIN邊間好?

大宅

引用:Quote:tabolau 發表於 15-3-26 09:03 呢間

原帖由 yubaba 於 15-03-26 發表
係, 呢間要俾晒。seoul easy 就俾一半, 都唔知JOIN邊間好?
我揀香港持牌旅行社~

男爵府

引用:Quote:原帖由 yubaba 於 15-03-26 發表係,

原帖由 rainforest1986 於 15-03-26 發表
我揀香港持牌旅行社~
我都係咁唸,点到叫有地方可以追討。

大宅

引用:Quote:yubaba 發表於 15-3-25 08:27 原來tr

原帖由 rainforest1986 於 15-03-25 發表
...
最少要4個人嗎?

別墅

回覆:jw 的帖子

昨日打電話問左,$250/1人,兩大一小$750,但要包車rail bike(坐4人位,因為自己一家坐1架車)佢話一定要比4個人$,total $1000
佢話旅遊大巴係大小同價$250已經包埋租車

洋房

agnesmomo 發表於 15-3-28 09:21
昨日打電話問左,$250/1人,兩大一小$750,但要包車rail bike(坐4人位,因為自己一家坐1架車)佢話一定要比 ...
自己一家人可以包一架車咪仲好~唔駛比佢塞埋D三唔識七既人上黎同你地一齊坐~ 1000蚊三個人玩一日乜都唔駛煩okay la

首頁

尾頁

跳至