心聲留言

跳至

首頁

尾頁

別墅

3房,800尺連全屋傢俬,睇完開口叫$7000,還價$6000,只給我40個紙箱,跟本唔夠用,打比佢竟然同我講$10/1個,明明親自來睇過,知我有幾多野嫁啦,又冇預先同我講加紙箱要收錢,重話我唔講道理,重叫我找第二間,叫我下次唔好再找佢,我真係冇諗過佢會咁同我講。來睇個陣重口口聲聲話自己做口碑,出名服務一流,冇坐地起價,冇收荼錢,上次個間富城就坐地起價,今次哩間富達就未搬先亂收費兼不可一世、態度囂張、anger:唔通$6000真係已經好平,真係好後悔信佢服務好,冇去格價

別墅

回覆:搬屋公司黑店,千其唔好幫襯

嘈完驚佢no show老公都叫我屈服,錢照比,又要比錢又要受氣,結果同請姐姐/工人一樣,做人真係難

琥珀宮

回覆:YLCW 的帖子

咁貴?冇格過價咩?

男爵府

回覆:搬屋公司黑店,千其唔好幫襯

BK大把JM有求搬屋公司推薦,參考下麻

開開心心過一天

伯爵府

參考下咋...
我朋友剛搬完全屋550呎連全屋家私都要3600, 包全屋有需要的拆裝,, 紙箱得40個, 不過加錢又唔使十蚊一個, 5蚊一個....一車計, 如果兩車, 第二車又另計錢....要加二千幾一車架....
而我之前搬寫字樓, 一車要2400, 30個紙箱, 加紙箱一個十蚊, 不包拆裝任何枱櫃...
我自己兩年前搬,要2800, 全包, 不過我只係一家3口,一車5.5已經夠用...紙箱30個....

複式洋房

引用:參考下咋...我朋友剛搬完全屋550呎連全屋家

原帖由 貓山公主 於 15-03-14 發表
參考下咋...
我朋友剛搬完全屋550呎連全屋家私都要3600, 包全屋有需要的拆裝,, 紙箱得40個, 不過加錢又唔 ...
Pm 我留公司名……

首頁

尾頁

跳至