在職全職

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 mandy_ma 於 09-5-28 22:45 發表
原來很多75mami 小朋友已幾歲, 是否全部都是在職媽媽???

係呀, 我係全職媽, 要返星期1-5! BB依家15個月

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 小孖寶 於 09-5-29 08:44 發表
好呀!一齊傾下計分享下, 你仔仔係邊個揍架? 我因為返半職, 所以都有幾多時間同佢傾計, 返工就婆婆揍.

我星期1-5揼底BB俾我阿媽揍, 不過夜晚係有去睇佢, 星期5晚或假期前一晚都會揍返番自己屋企

大宅

大多數都係, 我仔細個時就office hour奶奶湊, 放工放假自己湊, 而家就放學去托管 (朋友度, 因為佢個女係亞仔幼稚園同學, 佢哋好friend).

原帖由 mandy_ma 於 09-5-28 22:45 發表
原來很多75mami 小朋友已幾歲, 是否全部都是在職媽媽???

別墅

好媽媽勳章

你哋就好啦.......我屋企人唔得閒幚我湊bb, 囡囡現在8個半月, 我請印印姐姐湊, 真有d不放心.........

原帖由 lyhv 於 09-5-29 18:34 發表

我星期1-5揼底BB俾我阿媽揍, 不過夜晚係有去睇佢, 星期5晚或假期前一晚都會揍返番自己屋企

王國長老

王國長老

由於回應數已過2,000, 請開新part繼續討論以減輕伺服器負擔, 謝謝合作!

edea
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

首頁

尾頁

跳至