自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2023年兔年勳章

好彩習慣左一見孖裝特價就買, 仲有3盒存貨
通常4-6個月先平, 我宜家用緊盒係上年9月生産既, 唔知今個月有冇特價呢.

別墅

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:萬寧化妝棉特價$11.9(同麗的相同質料及size)

萬寧牌濕水後較易爛

子爵府

認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

E款sasa買丽的仲好,係細塊D,我次次買萬O都要分一半用,這塊剛好已分一半

別墅

BK Milk勳章

引用:E款sasa買丽的仲好,係細塊D,我次次買萬O

原帖由 ms.coffee 於 15-03-11 發表
E款sasa買丽的仲好,係細塊D,我次次買萬O都要分一半用,這塊剛好已分一半
How much?

伯爵府

BB防敏心得分享勳章

回覆:babe201504 的帖子

我樓下唔俾即時減,要下次購物先得。

子爵府

認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

Tszyanyan 發表於 15-3-11 09:52
How much?

我買時都係孖裝價, 不過忘記價錢了

子爵府

萬0賣的麗的化妝棉,自從轉了新裝之後,未有做過出位價了,通常見到有孖裝一星期內就會做出位價了,但暫時經過未見有孖裝,要等等

大宅

回覆:ykleung4 的帖子

今日見yata leed孖裝 $29.9 仲有兩個頭髮貼送

珍珠宮

別墅

唔係話你買萬靈唔好,佢的確係好平好抵,睇番個人需要而買la,我暗瘡皮膚用萬o牌會覺得痛

首頁

尾頁

跳至