嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

你地小朋友幾時唔再訓bb床?

仔仔開始頂床尾, 轉咩床好呢?

別墅

Re: 你地小朋友幾時唔再訓bb床?

我bb五個月大咋,成日訓到L字型,因佢打橫訓..又成日轉身轉唔到,所以而家上午訓覺咪訓我張大床law...夜晚訓番自己張床仔,但成日醒..所外我諗住遲d比佢訓綱床..大dd...但唔知好無呢??? :-P 你地有無d咩野意見呀.......

別墅

我囡9個月就訓梳化床,跟我房訓,15個月我就同佢轉左張2呎半的大人床加個床欄比佢,佢好快已經自已上落床,依家佢眼訓就會自己入房上床訓,好乖架! :-P

複式洋房

IKEA have a children bed can adjust the lenght, quite good my bb is 1yr & 10mth also use this one. :-P

別墅

高度做幾多好呢?
如果有工人, 你地會唔會做張上下格o既呢?
ikea o個d夠唔夠實淨? 會唔會有ee聲?

民房

其實我都唔抗拒和BB一起訓,人哋話驚會發生意外咪小心點啦。最好在六個月開始啦。
你好!我是家家啦!!有17個月了..........幾靚女﹗ 足足25磅啦!

複式洋房

ok夠實淨 no ee voice

首頁

尾頁

跳至