自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆:有冇jm會買i-watch呢???

Me

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 熱血勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

男爵府

畀面勳章

太貴, 千幾就可能考慮買

子爵府

男爵府

觀望中,應該會等Apple watch 2.

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆:有冇jm會買i-watch呢

冇……

禁止訪問

男爵府

Apple watch 在將來潛力好大,Apple 好多apps, 加埋佢啲apps, Apple watch 將來繼iPhone 後可以取替好多electrical appliances. 想像一下,它同八達通合作,又或者變成電子貨幣credit card, 屋企鎖匙, ID card.... You name it.

子爵府

其實隻I watch 有咩用咖?
我更新左iOS 8.2後就見到電話桌面有多左一個icon. 但睇左蘋果條片又唔係好明隻錶有咩實際用途。

如果收到wts 係咪唔可以響個錶仔度回覆?淨係睇時間同埋會notify 我電話內有咩新訊息?

子爵府

其實隻I watch 有咩用咖?
我更新左iOS 8.2後就見到電話桌面有多左一個icon. 但睇左蘋果條片又唔係好明隻錶有咩實際用途。

如果收到wts 係咪唔可以響個錶仔度回覆?定係淨係用黎睇時間同埋會notify 我電話內有咩新訊息?

男爵府

畀面勳章

No buy

侯爵府

大廚勳章

回覆:pbpk03845784 的帖子

如果未買Android表玩既,又用緊iPhone,買啦。

快樂烹飪好時光,天天都是快樂天。
互相幫助~

天氣仲係好熱啊

大宅

想呀,不過都唔會咁快買,感覺到當applewatch普及,全個社會既消費模式都會唔同晒

小小題外話(聽聞):點解叫applewatch而唔叫iwatch呢?
因為大陸有啲人知道會有呢個產品既出現,早一步申請左呢個名既專利

男爵府

引用:想呀,不過都唔會咁快買,感覺到當applewat

原帖由 _Barbara_ 於 15-03-11 發表
想呀,不過都唔會咁快買,感覺到當applewatch普及,全個社會既消費模式都會唔同晒

小小題外話(聽聞):點 ...
是的。我老公隨口嗡都諗到超過10個apps公司可以develop俾Apple watch 用。有朝一日,Apple watch會比iPhone 對社會影響更大。

珍珠宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

想買最平0個款...係咪$2千左右?!

首頁

尾頁

跳至