嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

健力士濕紙巾好正惠康減價$26.幾..

我最近去惠康買bb濕紙巾..發現健力士濕紙巾減價$26幾..有盒都係29.幾..星期三仲有九折,折左都係23.幾..咁平又好似好大包.咪買黎試下law..點知今日bb大狊臭,咪開黎同佢抹下..真係好鬼正..原來佢禁大包,係因為紙巾好厚,健力士一張等如pamper2張禁厚,所以用2張,bb pat pat已經好乾淨,之前用pamper要用5-6張抹大大,而家2張ok...所以想連紙尿片都轉用健力士,有無其它媽咪用過健力士紙尿片,好無用呀??分享下la........

別墅

Re: 健力士濕紙巾好正惠康減價$26.幾..

Huggies$23.xx唔算最平,有時我見Watsons同Mannings減價賣$20.9 :-P 有的bk媽咪話係葯房買仲平. :-P

大宅

屯門市廣場間雅施好似賣$18一包咋!

別墅

oh.......咁我咪仲貴左...等我仲買咗2包tim....... :-x

別墅

我今曰在將軍澳尚德商場一樓榮X約房,
買咗一pack (三包)只是$55元

男爵府

凱嵐 寫道:
屯門市廣場間雅施好似賣$18一包咋!

係呀!....我都係屯門市廣場間雅施買左一包試, 係就係好厚, bb 大大時用黎抹pat pat就 fit 哂, 但我發覺好似有d "nut"毛咁, b/c 次次同bb抹完, 到下次換片時打開尿片, 發覺pat pat好多一粒粒好細既白色點點, 睇真d原來係毛毛lor!!....所以我只會當bb 大大時先會用huggies....

大宅

雅施個d張數唔同,好似得60張,所以便d.而$20個只就係有80張.我見過有d藥房賣咁$50/3包.

男爵府

山景村惠康舊裝一盒15.9咋+.+"
唔知賣哂未呢+.+

首頁

尾頁

跳至