意見反饋
義工

潮流時尚 今日: 147|主題: 88698

跳至
Zara就快在IFC 2期開喇!~

大宅

國民生產總值:1043

Zara就快在IFC 2期開喇!~

好介紹呀!~

我好鐘意呢個牌子, 果時在倫敦, 成日行Regent Street, Karen Millen & Zara係我最鐘意的牌子之一....

特別係Zara, 價錢唔太貴, in又有, 型又有, 斯文又有... 正!
前兩個星期去馬來西亞行KLCC, 都見有, 好鐘意, 不過無買.. 因為要努力減肥先再買得喇!~ hehe

複式洋房

國民生產總值:281

Re: Zara就快在IFC 2期開喇!~

I agree ah!我果次去巴黎同倫敦買得最多就是Zara。我估價錢應該同Mango差唔多。有冇人知開左未?

洋房

國民生產總值:59

LOVE is neither true or false, LOVE is LOVE

洋房

i love zara too...a nice and not too expensive labe and material is so comfy to wearl..worth buying

they have many varieties in terms of style for business suits, casual wears and all different kind of colors...

LOVE is neither true or false, LOVE is LOVE

大宅

佢貴過mango些少, 不過就靚好多!~~ (mango驟眼睇都ok, zara正好多好多!!~)

我睇雜誌話月尾開~
上星期約老公食lunch, 在ifc 2 見到間shop好大間, 裝修緊!~

複式洋房

國民生產總值:264

係呀
我都係響巴黎同倫敦買Zara架, 好開心, 因為佢d 褲cutting好靚!

大宅

國民生產總值:3265

我都o係雜誌見過介紹Zara這個品牌, 我d同事都話d衫好靚, 我本人就未試同睇過, 我o係IFC 1 OFFICE, 希望可以等佢OPEN 第一時間去睇下先

大宅

係呀... 我有個friend, 在荷蘭大架, 佢細我幾年, 都話勁鐘意, 去到倫敦Zara都買左好多衫呀!~

我老公就係在IFC 2返工, 我都叫佢知道開左張就好叫我去shopping喇!~ hehe

大宅

國民生產總值:3265

hi Pooh,

你個bb好得意呀, 佢幾大呀

水晶宮

國民生產總值:52141

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

Yes, I visit the web site of Zara and the clothes are really quite good. Are they expensive? What is the estimated price for one skirt or one long dress? What is the maximum size such as L or XL or European size 42 or 44? Sorry for my so many questions. :-P

男爵府

國民生產總值:9644

2018勳章

THanks for your info Pooh_pooh. I've not heard Zara before, until you post this topic & I saw there're big big shop in IFC2.

I've just visited their web-site (www.zara.at), wo...their dress are so good ha... Anyone know the price range?? (I will visit once it open cos I worked in Central)

水晶宮

國民生產總值:52141

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

MuiTse,

Oh, yes! Please advise when the shop opens.

別墅

國民生產總值:551

T-shirt 大約佰幾蚊件,

大宅

Minniechung:
Thank you!~
佢同出親街, 都不停有人撩佢架~最攪野係, 佢頭髮好長, 依家7個月, 已經可以札起2條"孖辮"!~~ hehe~~

991129, MuiTse :

哎也, 反而我無睇過佢地的website喎~~ hehe..

只不過係上次行經過, 見到佢地終於在香港開新shop, 所以報料比大家知~

Size方面: 我睇番我d衫/褸... 寫住: EUR 36/ USA 4/ MEX 26! 有d就寫住: EUR: S/USA S/ MEX 26!
最大幾多, 最細幾多, 我就唔清楚喇~~~
佢係西班牙牌子黎架! 同埋特色係成日會有新貨~~

價錢方面, 我真係唔係好記得喇!~ (sorry, 我係一個數字白痴, 成日唔記得價錢~), 因為我只係在倫敦買過, 好似幾十磅咁囉~~ 唔, 印象中又好似唔只HK$二百零蚊咁平喎~~ 但係,我就無買過短tee, 可能我在倫敦多數買長袖/冬天野, 買d大褸呀, 外套呀, 絨質的裙/褲, 所以價錢高少少呱~~???? 唔知呢~~

其實我上個月先去完馬來西亞KLCC zara, 唔......... 見到好多款都好靚好鐘意 (不過我知要身材fit先著得好睇, 所以無買~ 依家決定開始做gym減肥喇~hehe), 唔.. 真係唔記得價錢呀, 淨係記得同老公講過, 話d衫好靚, 好靚, 好平好抵... 應該都係幾百蚊咁囉~

Samantha_cc話齋, "佢地既價錢同埋cutting, and style 係好抵". 好同意.

在倫敦, zara同mango差唔多拍住, 不話mango d衫就咁望就ok, 要買就真係好少有o岩心水~~ zara就"睇得開心, 買得興奮"!~ haha~

題外話, 我之前提過另一間叫Karen Millen, D衫又係好正架!!~~ 勁勁鐘意~~~~~ 其實我幫襯karen millen仲多過zara~
我知香港landmark都有, 但見佢好細間, 無入過去幫襯過!~ 你地又有咩意見呀?

洋房

yea...pooh pooh

i have visited zara in KLCC, Malaysia before and the cloths are so nice and cheap....almost gone crazy ...

true fact is, once you hv visited zara, you will surely say it loud " i am lovin' it "...

男爵府

國民生產總值:9644

2018勳章

Dear all

I visited the web-site & found the price is not expensive. skirt around HK$2xx - HK$3xx (under $400 la) & one-piece dress around HK$3xx, of course it's depends on quality la. some are expensive because of expensive material ah ma...

Hope the price in the shop of HK is same as others branch la... (reaonsable price)

大宅

國民生產總值:2823

Hi All,

Canada has Zara too! The price is very cheap for the cutting, material and style! It is much better than Gap and Banana Republic.

It has children wear as well. Not sure if the HK one has it.

男爵府

國民生產總值:5375

hi all
請問幾時開呀?!! 好期待!! 咁咪唔使老遠買 d 衫返來 lor, 希望個舖位係大d 啦, 仲要入多d 新貨, 靚貨 la!!!!
好似有位sister都鍾意 karen miller, me too , 但 hk shop 好細好少chioce, 好多套裝, uk 有多好多smart casual 嘅choice 架, karen miller d cutting 都好好呀!
好期待!! ZARA開
鋕堅不摧毅力驚, 泓澄水清萬人敬。入黎睇下 caleb 既相啦.. CALEB哥哥 +INGRID妹妹=AJ'S 寶貝

複式洋房

國民生產總值:281

21st May I suppose

大宅

ajbaby:

我見香港Zara間鋪都應該唔細間架...

係呀, 其實karen millen仲正.... 真係好鐘意, 我通常去Regent Street/Covent Garden/knightsbridge分店..
香港果間好唔得~~~

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.