潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: Zara就快在IFC 2期開喇!~

MuiTse

一開始就不順利!我星期五學古箏至到6.45pm去到中環最快7:15pm。 :-(

子爵府

2024年龍年勳章

wensi

7:15pm才到中環, 會唔會'夜'左D呀??? 咁不如星期一啦 (24May), 我會努力,快D完成工作, 去 shopping..你OK嗎?

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

Visited today. Quite many people waited for fitting but the queue moved fast. The salesladies are also nice.
The clothes are good in design and the prices are acceptable but I just bought one skirt only.

複式洋房

Anyone know when does the shop close everyday, please?

子爵府

2024年龍年勳章

你買左邊條裙呀?? 唔知係咪我都睇中個條呢 ?

伯爵府

MuiTse

**7:15pm才到中環, 會唔會'夜'左D呀!** 會

**星期一啦 (24May), 我會努力,快D完成工作, 去 shopping..你OK嗎?** 好!在那裏等call 我 。

禁止訪問

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

MuiTse,

I bought the skirt as black color with white 條紋 valued $259.
黑白印花裙are very pretty but I have bought the similar type before in other shops, so no buy.
:-P
In fact, I have found this shop before in UK but did not see the details. Very pleased to know that they open the shop in HK now.

大宅

係呀...真係好多人...仲以為佢減緊價o添.....d 衫都幾好...特別係d 裙...但係太多人排隊試啦.....

水晶宮

Also I found "Made in Spain" on the label of skirt. If so, really valuable under this price.

子爵府

2024年龍年勳章

wensi

let's meet 1815 on 24May in Zara shop (in IFC 2), 睇住衫等啦...

991129, I know which one you bought. 我又係睇中black color with white 條紋(即你買個條)及黑白印花裙, 但我諗住試下先, 睇下邊條靚D先買...

伯爵府

MuiTse

Check pm!

Wensi

子爵府

麻煩可唔可以講佢係邊層同shop no呀, 你地都知個度有幾大架啦,我唔想行想寃枉路,快d返屋企湊仔呀
多謝am 幫我搵個好英o既buzz 呀! 特此鳴謝!!!

男爵府

我第一件zara係嚮西班牙買, 對佢真係一見鍾情, 而今香港開店, 真好.

子爵府

2024年龍年勳章

kittybuzz

sorry 呀, 唔exactly 知道係邊floor及shop no. 但係係City Super 斜對面, 近Mango shop. 希望你好快搵到la...

伯爵府

昨天在蘋果看到

15,000平方呎中環國際金融中心商場1樓1065-1075舖

昨天和MuiTse去有點失望,不是不靚。八佰多元一條真絲連身裙平,好靚。但去飲feel買咗都唔知有無幾會穿。還有個場好你打風一樣有d架吉咗!

禁止訪問

子爵府

2024年龍年勳章

miffy

我同你一樣呀, 上星期五去時, 見到條裙幾靚, 但見好多人等fitting, 咁咪諗住下次先買啦....點知尋日同wensi去, 已唔見左個條裙lu....

但好失望的係點解個埸攪到好似打完風咁, D野又mess...我覺得佢地應該可以正好D.

子爵府

mui tse,

city super 對面, 收到哂!

thanks !
MuiTse 寫道:
kittybuzz

sorry 呀, 唔exactly 知道係邊floor及shop no. 但係係City Super 斜對面, 近Mango shop. 希望你好快搵到la...
多謝am 幫我搵個好英o既buzz 呀! 特此鳴謝!!!

水晶宮

2024年龍年勳章

各位靚媽媽

聽到你地講, 真係好吸引喎 !! :-P

可否請大家幫幫忙呢 ?? 去過或者將會去的媽媽, 唔該話比我知Zara 的size, 最大的碼, 因我高又大件, 如果size 唔 0岩我就無謂去, 盞得個恨字囉。 :-P

唔該 !!! 唔該 !!! :-P :-P
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

首頁

尾頁

跳至