美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

我同事塊面成日紅卜卜, 又成日爛面, 好油, 暗瘡, 黑頭成面都係.....好慘, 佢經朋友介紹, 去睇皮膚科醫生, 診所嚮中環華人行隔離, 兩星期藥連診金, 盛惠 hk$1400.00
醫生講明食咗d藥, 成個人都感到好乾架.....我個同事食咗兩個星期, 佢形容自己係乾屍啊....乾到個咀角都裂埋啊....成日不停咁飲水, 而且成個療程成4個月架......唉....見到佢咁, 真係好辛苦....個咀連笑都痛啊....不過今日睇佢塊面, 真係無之前咁紅囉....有d毛孔都收細咗d啦....真係希望佢捱到啦.....

大宅

原文章由 cherrytso 於 08-6-13 23:57 發表
我同事塊面成日紅卜卜, 又成日爛面, 好油, 暗瘡, 黑頭成面都係.....好慘, 佢經朋友介紹, 去睇皮膚科醫生, 診所嚮中環華人行隔離, 兩星期藥連診金, 盛惠 hk$1400.00
醫生講明食咗d藥, 成個人都感到好乾架.....我個同 ...

哈!咁貴...個E生會唔會係姓馮男E生呢!
[size=medium]HiHi咁多位! 入o黎睇o下BB朗D相啦!! 溢溢 悅悅 無限Fun [size=x-small]朗B話: 亞媽真係好鬼懶ga, 我小學la..有無新相牙

複式洋房

I think is Wong

大宅

No...係姓趙嘅男e生

大宅

其實2個星期藥連診金, $1400 都唔算好貴, 平均$100日, 最緊要係醫得好, 希望你朋友可以捱埋去, 攪番靚塊面

大宅

我以前有輪好似你同事拱, 用完neostrata 後, 咩醫生都唔使睇!

別墅

原文章由 ballball411 於 08-6-16 19:08 發表
其實2個星期藥連診金, $1400 都唔算好貴, 平均$100日, 最緊要係醫得好, 希望你朋友可以捱埋去, 攪番靚塊面

AGREE

大宅

我都希望佢捱落去啊, 但佢食咗藥之後, 個人好乾啊, 乾到咀角都裂埋啊.....我陰公啊....

大宅

原文章由 cherrytso 於 08-6-16 18:55 發表
No...係姓趙嘅男e生

係咪趙善x? 我諗我大約廿年前第一次睇佢... 果時已經好貴, 佢仲要睇証d 時間好騎呢... 但係只有佢醫好我, 所以我覺得都值得架.

大宅

原文章由 pluie 於 08-6-17 21:40 發表

係咪趙善x? 我諗我大約廿年前第一次睇佢... 果時已經好貴, 佢仲要睇証d 時間好騎呢... 但係只有佢醫好我, 所以我覺得都值得架.

係啊.....佢d歲症時間係好騎呢架....朝早7:00開診至朝早11:00架咋......我同事住天水圍架....陰公, 佢依家一個星期去攞一次藥, 嗰朝一定見到佢準時返到公司架.....因為佢要倒塔咁早起身過去中環攞藥架馬....哈哈~~~~

大宅

回覆 #10 cherrytso 的文章

cherrytso,

佢攞藥時要見醫生呀? 如果唔駛, 咁佢可以其他時間去都得, 有護士響度就得囉.

我記得我以前都係要特登請假先可以睇到佢.

大宅

原文章由 pluie 於 08-6-17 23:35 發表
cherrytso,

佢攞藥時要見醫生呀? 如果唔駛, 咁佢可以其他時間去都得, 有護士響度就得囉.

我記得我以前都係要特登請假先可以睇到佢.

佢攞藥就唔洗見醫生, 但因為要返工, 所要早d去囉....佢好似一個月先見醫生一次喎...

首頁

尾頁

跳至