親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

煩請推介西門町附近酒店.....乾淨...企理...近捷運....謝謝

大宅

回覆:西門町酒店

丰居,係西門町入面,上年7月住過,乾淨企理、張床好舒服、大堂全日有汽水、咖啡奶茶、杯麵、糖、朱古力免費任食,我女超like……我都訂左今年7月再住佢……

大宅

珍珠宮

2024年龍年勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

丰居唔係間間房有窗,我加左錢都無窗

酒店係大廈2-6樓,樓下有8級樓梯才有電梯,小女子抬得cc下

位置方便,去西門6號出口大約3-5分鐘,買野都方便

走廊窄、房細

酒店員工好nice

這是我一個人的雙人床房

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

捷絲旅-西門町館 (Just Sleep Hotel Ximending)

大宅

丰居旅館住過, 同MIMMY意見一樣, 但佢位置真係就腳。如果只係2人去,行李少, 就真係無所謂。

意舍AMBER HOTEL
呢間好OK,有窗,走廊闊,配套好,地點都是西門町,誠品樓上,有自己餐廳, 可配早餐。好啱有少少港女尖蛇quar... 嘅我!

男爵府

好媽媽勳章

Amber 早餐

City Inn 西門町 also good 附近有丹堤,早餐
All things bright and beautiful. All things great and small.
All things wise and wonderful. The Lord God made them all.

Cecil Frances Alexander 1818-1895

大宅

咁 just sleep & amber hotel 是不是全幢都是酒店呢? 我想要全幢的酒店, 感覺安全些.

大宅

ryanma2 發表於 15-3-11 12:54
咁 just sleep & amber hotel 是不是全幢都是酒店呢? 我想要全幢的酒店, 感覺安全些.
...

西門町全幢都是酒店 (有Lobby在地下的) : 悅菱酒店(有窗), 永安棧, B6 Hotel 。

大宅

回覆 hayamama 的帖子

明白, Thank you!

子爵府

丰居,近捷運站,床舒服,隔音好,係五,六樓有洗衣房
二樓有小食吧,零食,糖果,麵包,飲品免費
每日有限量杯麵
剛早幾日住完返黎,已住左4次,有職員已認得我地
職員好nice,有一兩位識講廣東話

大宅

請問丰居係大安區定中山區果間?因上網見到有2間嘅

大宅

kimchibb 發表於 15-3-12 16:16
請問丰居係大安區定中山區果間?因上網見到有2間嘅

呢到講嘅係西門町丰居

大宅

丰居x2
Snack bar是全家至愛
唯一我的房沒有窗 美中不足
下次去會再住

禁止訪問

公爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

我之前都係住via hotel 職員係好nice 。衰在冇窗,老人家超喜歡個小食吧。

別墅

真心講句 , 如果房間係無窗的酒店 , 唔洗錢都唔好住

你試想有乜意外時你可以點

大宅

我都book咗丰居,仲擔心好唔好,聽你哋咁講放心哂

複式洋房

請問丰居西門館和雙連館邊間近西門

我係agoda見到有一間在 丰居-忠孝館
雙連館近西門町嗎

珍珠宮

引用:丰居,係西門町入面,上年7月住過,乾淨企

原帖由 tung_yan0623 於 15-03-11 發表
丰居,係西門町入面,上年7月住過,乾淨企理、張床好舒服、大堂全日有汽水、咖啡奶茶、杯麵、糖、朱古力免 ...
豐居啲房係咪冇 Windows???

首頁

尾頁

跳至