意見反饋
義工

論盡家傭 今日: 15|主題: 127089

如果稅單唔夠數,又無$360000定期,重有乜方法再請外傭?

別墅

國民生產總值:799

如果稅單唔夠數,又無$360000定期,重有乜方法再請外傭?

如果稅單唔夠數,又無$360000定期,重有乜方法再請外傭???????Urgent !!!有人話公司信就得,有無可能呢?急

民房

國民生產總值:32

Re: 如果稅單唔夠數,又無$360000定期,重有乜方法再請外傭?

superfish,
pls check pm, thx

民房

國民生產總值:134

Re: 如果稅單唔夠數,又無$360000定期,重有乜方法再請外傭?

請一個親友幫你簽張支持信.

大宅

國民生產總值:3841

好媽媽勳章

孔太716 寫道:
superfish,
pls check pm, thx

i want to know, pm me pls

洋房

國民生產總值:38

孔太716,

Please PM me the details. Thank you.

jodie
Hang...in The...re! eee...!

民房

sammili/jodie,

據入境處要求, 申請海外女傭要符合以下條件:
(選三項其中一項)
1.全家家庭成員的稅單共有$176,000或以上/
2.全家家庭成員的出糧單每月入息共有$14,700或以上/
3.全家家庭成員的銀行簿仔(最近期)顯示共有$353,000或以上(定期或普通儲蓄戶口或外幣或綜合理財戶口)

連同僱主身份証副本和住址証明正本便可

如再有其他疑問, 可再PM給我

洋房

國民生產總值:38

孔太716,

Thanks a lot for your detail.

全家家庭成員 - If this include the one (brothers or sisters) who is living together with me?

And, do you have any idea with relatives supporting letter?

Thank you in advance.

Hang...in The...re! eee...!

民房

jodie,
同住的親屬也計算在內, 不過僱主要遞交雙方之出世紙副本証明兩者的親屬關係, 如夫妻的話, 就要交結婚証書副本証明夫婦的關係, 總之是計全家同住的家庭成員總收入或稅單或銀行存款, 如再有疑問, 可再PM我, THX

複式洋房

國民生產總值:425

如果我是自僱,而存款又不足,如何申請?

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.