想生BB

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: 請問怎知自己懷孕呀??

ajbaby,

之前一日,係唔係check唔到+ve???只有一日深色??? 其實會否兩日連續都有+ve????

男爵府

我今次test咗+ve(2深線)之後嗰日都有test, 都仲係+ve(result line深過reference line)

因我有量體温, 所以我知egg day之前一日就会test到+ve lor!
鋕堅不摧毅力驚, 泓澄水清萬人敬。入黎睇下 caleb 既相啦.. CALEB哥哥 +INGRID妹妹=AJ'S 寶貝

伯爵府

ajbaby,

唔好意思! :-P 我想知多一點,係唔係test 到+ve = egg 將來而不是指egg已到?????

男爵府

test 到+ve = egg 將來 (in 24-36 hours)

鋕堅不摧毅力驚, 泓澄水清萬人敬。入黎睇下 caleb 既相啦.. CALEB哥哥 +INGRID妹妹=AJ'S 寶貝

伯爵府

ajbaby,

我想問多一點,我通常m在頭兩天只有極少量m (e.g. 15&16/5) 在第三天才大量m (e.g. 17/5). 請問我用clearplan應該計由15/5 開始 or 17/5 的12天?????

我就快要用clearplan做test la!不過未知邊日開始check好. :-x :-x :-x

侯爵府

Hi everyone,
I am worrying about whether I have a second baby or not, as my M is late for about one week. But I am not sure as I am breastfeeding, and my M is not very stable.......................... worry .......worry...

首頁

尾頁

跳至