興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

音量控制器消失了

桌面既"音量控制"唔知做咩次次再開機都會冇左,0係控制台永一早就較左要顯示架啦,一直都冇咩問題,近日唔知做咩咁樣呢

冇左之後我開返控制台既聲音度睇返,都有揀到放0係桌面架

個音量控制我係永遠顯示0係右下角既,唔會有我睇唔到呀,唔知做咩咁神奇請問有冇人知咩事呀?

大宅

Re: 音量控制器消失了

Are you using windows xp?

複式洋房

matau 寫道:
Are you using windows xp?

係呀,我係用winxp架,知唔知點解會咁呀?

洋房

它只是暫時隱藏, 你試下在電腦右下方找那處"ce <", 按<即可重新列出各隱藏icon.

複式洋房

smile168 寫道:
它只是暫時隱藏, 你試下在電腦右下方找那處"ce <", 按<即可重新列出各隱藏icon.

唔係呢個情況呀,係真係唔見左,我就係怕佢只係收埋左,所以改左佢係"永遠顯示",今日我仲唔見左我預錄個ICON 0係右下角添,之前仲試過唔見"區域連線",因為我部腦有2個LAN,有一個冇用既時候佢會有X 0係右下角架

子爵府

I also got the same problem w/ you . The 音量控制器消失了on today. Do you think some virus affect that.
http://www.baby-kingdom.com/?uid-11205

複式洋房

文文媽媽 寫道:
I also got the same problem w/ you . The 音量控制器消失了on today. Do you think some virus affect that.

我有諗過,都怕係被入侵,都唔係好明咩事,仲解決唔到既,我諗我會洗洗腦先安心

我唔知點解,個預錄平日要0係右下角先識自己錄野,今日唔見左,頭先又忽然自己識錄,好恐怖

別墅

Set in control panel.
網站: http://home.netvigator.com/~kklkenny/

複式洋房

wlaiy 寫道:
Set in control panel.

我set左架啦,不過都好多謝你既幫忙

我format左部腦,而家冇咩事啦

首頁

尾頁

跳至