親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

要去幾個國家,有冇SIM card 係幾個國家通用?邊到買?

子爵府

我也想知?.. 我去四個國家

朋友教: 逐個國家買?
但我跟團?... 未必方便走去買card ??
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

伯爵府

引用:我也想知?..+我去四個國家朋友教:+逐個國家

原帖由 mmak 於 15-03-13 發表
我也想知?.. 我去四個國家

朋友教: 逐個國家買?
即係到步後先買?香港有冇得買定?

子爵府

http://www.baby-kingdom.com/foru ... 2840&extra=page%3D2
click this link

Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:要去幾個國家,有冇SIM+card+係幾個國家通

原帖由 Ocean419 於 15-03-13 發表
要去幾個國家,有冇SIM card 係幾個國家通用?邊到買?
我見淘寶有好多係歐洲多國通的,可能鴨寮街都有售

伯爵府

引用:+本帖最後由+mmak+於+15-3-13+21:13+編輯+\\

原帖由 mmak 於 15-03-13 發表

http://www.baby-kingdom.com/foru ... 2840&extra=page%3D2
Thanks! Completely forgot that I had asked this question before. 如果急用在香港買到嗎?

子爵府

淘寶 好似即發?... 24小時有

首頁

尾頁

跳至