嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

將軍澳南豐中心, 第二層

禁止訪問

環保接龍勳章

大宅

我係陀住六個月肚去買野o既﹐佢比埋張凳我坐o係度慢慢揀﹐我買左highchair/cradle,床﹐steamer,奶樽﹐床上用品等等。。。計落平左超過$2000,我因為屋企的位未ready,仲叫佢過三個月送貨﹐佢都ok,仲話如果早生叫老公打比佢﹐會安排盡快送貨...好ok wor...我仲介紹左好多朋友去。。又係果句。。。我地都買好野。。唔知唔關事...

子爵府

2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

唔知係咪真, 因為我都有去開買野, 都覺得佢哋係最平, 特別係大件貨品, 好似0/3 baby床仔, $1890一張, 佢可以比到我$1450一張, 即係大約77折, 另外tomme tippee的steamer我問過幾間, 佢係最平收我$350咋! 可能我買大件野, 同時又大量, 通常佢都收我77折到8折, 所以我無等bb展就可以買野!

但佢真係睇人收價, e.g.我買chu chu佢都係收我$64咋(大樽),但佢標價係$80的, 仲有係電話唔報價的, 所以我都係要親身同佢買, 同時唔好買一两件野, 無咩着數! 一定要大件同多野law! 仲有係買多幾次佢認到你咪又有得平law!

以馬內利, 神與我們同在! :-D  :-D

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

有冇護協電話呀~我想問佢仲有冇chu chu 奶樽賣

子爵府

減齡達人勳章 醒目開學勳章

原文章由 Manwah 於 08-6-20 13:07 發表
唔知係咪真, 因為我都有去開買野, 都覺得佢哋係最平, 特別係大件貨品, 好似0/3 baby床仔, $1890一張, 佢可以比到我$1450一張, 即係大約77折, 另外tomme tippee的steamer我問過幾間, 佢係最平收我$350咋! 可能我買大 ...

我想問你係買邊款床仔?有冇MODEL NO.?

另外,有冇人住附近或者去開幫我問下APRICA HIGH CHAIR
DX589 同 625幾錢?你地覺得邊隻好啲?

別墅

原文章由 wai_wai113 於 08-6-20 16:36 發表

另外,有冇人住附近或者去開幫我問下APRICA HIGH CHAIR

APRICA HIGH CHAIR DX589買$1600,我上兩星期係個度買左

大宅

625我訂左就$2000. 8月先有貨

原文章由 wai_wai113 於 08-6-20 16:36 發表

子爵府

THANKS bb32ank & KVV.

大宅

有無人知道P3賣幾 錢?有幾多折?

懇請 住附近媽咪幫幫忙,因我住得 超遠!(東涌)

~唔該晒 您地呀~

子爵府

原文章由 KVV 於 08-6-24 13:50 發表
625我訂左就$2000. 8月先有貨

永安大減價625$1888就有喇,未買嘅快啲去買啦!

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

我星期四去護協見到仲有好多Chu Chu PPSU奶樽 (橙色)
$62 each
我買左5個~

原文章由 日落 於 08-6-20 15:15 發表
有冇護協電話呀~我想問佢仲有冇chu chu 奶樽賣

大宅

係呀, 抵過愛嬰坊呀, 我尋晚都去買左

原文章由 wai_wai113 於 08-6-28 09:25 發表

永安大減價625$1888就有喇,未買嘅快啲去買啦!

民房

我昨天都去買了aprica 625.
7月尾有貨

別墅

請問各位媽咪知唔知COMBI嬰兒手推車(QuicKids RW240)
愛嬰坊賣緊幾錢?

Love You Forever Hazel

首頁

尾頁

跳至