婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

話說岩岩生完,99吊佢啲姐妹12朝開始已黎探bb, 一個月兩次左右。除咗無得休息,要招呼佢哋都算,但佢哋班女人真係好無禮貌。
我喺房閂門泵奶,泵完打算拎出廚房雪,一開門佢哋已經喺走廊睇其他房,之後仲入埋我間房睇bb床。我拎住支奶好無奈,已黑面唔應佢哋,但當第一次黎,八掛下就由佢。到第二,三次都係咁,明明上次咪睇過成間屋囉,班女人又行去參觀啲房,話啲景望到呢樣果樣風水唔好!我應我衰,衰在無閂門!
到今次,已經閂埋門,點知班女人又點c6入房攞嘢,當c6一行,班女人又跟尾!又左睇右睇,之後同我講,你間房好亂,要執呢啲果啲………… 之後我黑哂面話:好,好呀。 之後立即走去c6面前講:你執哂果到啲嘢佢啦!之後我黑面行返出廳。雖然99心痛c6被我渴,但都仲要好堅持叫執房,最後c6爆左99叫佢唔好再長氣,唔好理我哋啲嘢
人要是無禮貌,真係教到教唔到,要避都避唔到

禁止訪問

侯爵府

回覆:99勁無禮貌…純呻

俾佢地上黎睇阿b已經好俾面啦,仲係到彈3彈4,真係關你地鬼事咩

我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

大宅

係呀,次次佢哋黎c6都勁激氣,因為佢一個都擋唔到五,六個女人。啲三姑六婆煩死人!

男爵府

我都好驚呢啲,到我生我諗會滿月後先抱去99到俾佢地見,淨係4大長老過一過嚟好喇,仲一定要c6喺度,千其咪騷擾我休息,否則c6會死得好慘

男爵府

我坐月果時都只係有限度比親戚黎,十二朝薑醋都只可以去我阿媽屋企食,無得睇bb, 我阿媽勁唔like, 我只同佢講佢唔like可以連親戚都唔叫上去,最尾去到百日宴先請返親戚見面, 唔好話99,自己阿媽都諗唔通,自己唔企硬無人會幫到手

伯爵府

回覆 msbear 的帖子

你就好啦!可以咁硬淨。

我呢,就算失左手。。。。

我本來無公佈生左仔,但我老豆和老公就公告天下。

搞到我係醫院幾日和頭一星期被不斷探訪。

但好彩並非逗留太耐,都頂得住。

大宅

生完BB間屋梗係亂啦,D 99 仲好講話要間屋整齊D喎

未生之前間屋好整齊,又係度話駛乜咁整齊。

真係雞蛋裡挑骨頭,乜都講得出。

水晶宮

可以拒絕佢地來探嗎?如不,就自鎖入房,唔出廳,話唔舒服,招呼唔到。

首頁

尾頁

跳至