親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:SandyKL 的帖子

我諗國際品牌既酒店,對員工訓練比較全面,唔似local brand. 相信四季同大倉應該服務好啲
請問係GCPP點book 佢地spa? 上酒店website ,無乜info. 係味要email問?請教。

大宅

引用:Quote:原帖由 kolabee2046 於 15-03-16 發

原帖由 SandyKL 於 15-03-16 發表
係,對我嚟講早餐,四季第1,大倉第2。我朋友住果間Radisson Bur Plaza Hotel個早餐尤如lunch buffet咁多選 ...
剛去完住大倉,早餐幾好,但都係好多烏蠅

琥珀宮

引用:我諗國際品牌既酒店,對員工訓練比較全面,

原帖由 prupru 於 15-03-21 發表
我諗國際品牌既酒店,對員工訓練比較全面,唔似local brand. 相信四季同大倉應該服務好啲
請問係GCPP點book ...
訂呢間酒店spa要入呢間店嘅網址訂:

http://www.rarinjinda.com/?p=spa&br=bangkok&pg=spamenu

你係呢個網址訂,要入埋電郵地址, 佢地會用電郵通知你confirm及付款方法。

琥珀宮

引用:Quote:原帖由 SandyKL 於 15-03-16 發表係

原帖由 annababe 於 15-03-21 發表
剛去完住大倉,早餐幾好,但都係好多烏蠅
吓,連大倉都有烏蠅!

複式洋房

回覆:住Grande Centre Point Pleonchit的感覺

我前日都去左呢間酒店做spa,真係好正,下次去都會再揀返呢間spa,我係泰友營搵到條50% promotion link,不過只限pleonchit呢間branch,同埋只有3個package做半價,優惠期到呢個月(3月)尾

男爵府

SandyKL 發表於 15-3-21 11:24
訂呢間酒店spa要入呢間店嘅網址訂:

http://www.rarinjinda.com/?p=spa&br=bangkok&pg=spamenu
我四月先去,冇咗半價嗰啲package,網頁只話預約SPA PACKAGE先有20%OFF,又要先做advance payment先有折,於是我只預約a la carte項目,順便問下有冇折,結果佢話由於我係酒店住客,所以會有20%OFF,仲要唔駛advance payment

琥珀宮

引用:Quote:SandyKL 發表於 15-3-21 11:24 訂呢

原帖由 Janis 於 15-03-24 發表
我四月先去,冇咗半價嗰啲package,網頁只話預約SPA PACKAGE先有20%OFF,又要先做advance payment先有折, ...
咁好!你用電郵、電話、上網定walk-in訂?

男爵府

SandyKL 發表於 15-3-24 12:14
咁好!你用電郵、電話、上網定walk-in訂?

用email,佢覆話到時帶酒店張入住卡就可以有折,最正係唔駛advance payment

琥珀宮

引用:Quote:SandyKL 發表於 15-3-24 12:14 咁好!

原帖由 Janis 於 15-03-24 發表
我唔係用電郵訂,係入佢個網訂,咁以後都會入佢網址訂

大宅

我都book 左六月住呢間酒店丶咁我是否sent email 約做spa 唔洗預先比錢?
我book 呢間酒店係因為有露台。

琥珀宮

isaacim 發表於 15-4-4 02:47
我都book 左六月住呢間酒店丶咁我是否sent email 約做spa 唔洗預先比錢?
我book 呢間酒店係因為有露台。
...
試吓電郵訂,唔使預付就最好啦!

佢個露台一般啦,住4日3夜,都係出咗2咁大把,晾咗洗咗頂帽及
收番嚟,係咁多。景觀吸引唔到我坐係露台,同埋戶外好熱,寧可
匿係室內。

男爵府

回覆 isaacim 的帖子

住完,酒店乾淨舒服,地點都方便,行2分鐘就到Central Embassy,好多餐廳。對面就係Okura。行去土BTS就3分鐘。試咗spa,幫我按個女人完全唔掂,冇心機按,得個大力,仲要成日用肘按,慳水慳力,但幫我C6按嗰個師傅好正。所以都係講好唔好彩。

水晶宮

熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章

引用:今日係酒店頂嘅 RarinJinda Wellness Spa

原帖由 SandyKL 於 15-03-16 發表
今日係酒店頂嘅 RarinJinda Wellness Spa 
做咗個好正嘅spa, 有優惠半價約港幣$640,呢個treatment Vital ...
係邊度?好抵

琥珀宮

引用:Quote:原帖由 SandyKL 於 15-03-16 發表今

原帖由 ctyying 於 15-04-13 發表
係邊度?好抵
係呢間酒店頂樓,依家冇半價,只得8折。

首頁

尾頁

跳至