想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

幾時先係排卵期

我想問排卵期係o係月經第一日計14日, 定係最係o個日計14日, 我來月經3 日的. 請你o地話比我知, 因為我好想有BB. THS.

別墅

Re: 幾時先係排卵期

Hi Minniechung, usually we ovulate around 12 to 16 days before our next period. Different person has her own cycle so there is no standard formula. If you want to find out when you ovulate, you can start taking your basal body temperature every day. From the change of your temperautre and the change of condition of your cervical fluid will be able to tell you when you ovulate. Other than that, you can also try using the ovulation prediction kit around your ovulation day.

If you want to find out more, try reading the book called, "Taking Charge of Your Fertility" by Toni Weschler, MPH.

You can also talk to your doctor and learn more about how to take your basal body temperate and other way to find out your ovulation date.

Hope it is helpful.

男爵府

排卵期係o係月經第一日起計,但是否第十四日,就未必!?你可以試買 clearplan,屈記做緊special price $266,因我今個月第一次用,但說明書有教你計日期,如果並非0甘急,你可以去一些網-搜尋 "排卵期",佢地會有好多資料,相管齊下,希望一擊即中.

大宅

Hi YCA & 660203shirley

多謝你o地答得咁詳細. 我會try下的, 不過我由上年開始己經開始量體温. 不過人o地話要"m"準, 量體温才可準確計到排卵期既日子, 係咪呢? 我不嬲d "m" 都好準, 但前o個半年開始唔準, 唔知係咪好想有bb而令到心情有所變化.

shirley : 你係咪都打算有bb呀.

別墅

Hi Minniechung, you should try to relax more because when we are under stress, our cycle will be not so regular. However even if your cycle is not so regular now, you can still keep on taking your temperature. Do you check your cervical fluid as well? it will be another way to find out when you ovulate. Pluse you can use the ovulation prediction kit (like ClearPlan) which should be able to help you to narrow down the period when you can get pregnant most easily.

Don't give yourself too much pressure la. Usually things happen when you least expected and most relaxed. I am also trying at the moment so good luck for both of us. Remember to share your good news with us once you bingo!

男爵府

係呀,我好心急今年想要bb,因為我已經38啦,應該好適合 :-P 如果這兩年冇0的話,就會放棄,你話幾渴望呢?
不過一半人為,一半天意,我會識得安慰自己,同時我幾信命(以前冇0甘信),我有時會睇流年,佢0地都話我早婚會離婚,亦會有仔女,我結婚時接近33,但當時唔知早婚會離婚,我後期才信命理.
由於上年十月份搬屋,而又遇上sars,所以取消計劃.而搬屋時搵居士擇日,可能佢同我老公熟,問我0地我否bb,我以為擇日用,後來因為有0的0野唔明去搵佢,佢出0左外,所以問佢徒弟,佢徙弟笑笑口話師傅想你0地盡快生bb,都而家我都係覺得一半人為,一半天意啦!
至於體溫,我覺得太煩,最近用了clearplan,佢有教你點用,剛用了一盒,今日第五支,因係見到兩條深色淺,證明有排卵,而我check過排卵期網,資料係禽日,斬相當接近,你可以試0下,再唔明就上0黎啦,bye.

大宅

shirley

我想生bb都plan咗年半, 我本來計劃想o係28歲前有bb的, 依家都到咗, 但仍未有, 所以咪好心急囉, 我以前都無諗住更快要bb的, 因為我o個人仲好小朋友,好貪玩, 自己都照顧唔掂, 掂take care o個細, 但係依家唔理啦, 還掂都要生, 同埋我老公同我都好鍾意小朋友, 咁咪決定要囉, 但到要的時候, 又無, 我老公同你老公都係好忙的, 所以咪好少do do 囉. 我o地知道你o地介紹咗o個clearplan後, 我老公仲叫我要快d去買, 我會o係哩幾日去買. 多謝你o地.

大宅

Hi YCA, Shirley.

你o地都要努力, 我希望我o地大家可以快d bingo.

男爵府

成你貴言,一齊努力.
Minniechung
我大足你10年,唔使急,實掂

首頁

尾頁

跳至