少年成長

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019勳章 畀面勳章

回覆樓主:

初有白帶後,約幾耐會開始嚟m ? 謝謝

大宅

2019勳章 畀面勳章

回覆樓主:

推,謝謝!

大宅

回覆樓主:

聽說經期來了,身高長得更慢

象牙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

雖然係2年前嘅帖,但資料好岩用

複式洋房

回覆樓主:

經期後回長得慢些

子爵府

2019新春慶豚圓 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

發肓期間經期準高得最快

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我覺得會唔多長, 唔運動就係咁高了

大宅

若繼續運動都會高多少少,女已經14歲1.62左右

大宅

亞女11歳來M,當時1.57米左右。呢幾年高左5cm

大宅

回覆 evayanyan 的帖子

好似一年左右吧!

琥珀宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

試吓游水或跳繩跳遠

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

試試多做運動

禁止訪問

回覆樓主:

禁止訪問

MommyPanel勳章 BB防敏心得分享勳章 美好大世界2017勳章

首頁

尾頁

跳至