潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無人聽過 Burberry Gold Label 呀?

大家好,我新黎嫁!

想問下係咪真係有Burberry Gold Label嫁? 尋日係間
boutique度個sales話件衫係gold label唔係周圍有得
賣,唔知佢有無講大話呢?

複式洋房

Re: 有無人聽過 Burberry Gold Label 呀?

真係有架
仲有BLACK LABEL 添

複式洋房

Re: 有無人聽過 Burberry Gold Label 呀?

知唔知邊度有得賣正貨,同埋係屬於日本定英國牌子呀?

子爵府

我見日本得blue同black label 咋啵...blue係女仔野, black係男仔野!!!

gold???我見識少未聽過啵...

耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

複式洋房

係??? 死lor, 講錯野俾Qooo知添, SORRY SORRY~

複式洋房

唔緊要,我都係問下0者,我都係聽過 BLUE LABEL & BLACK LABEL 咋,唔知個SALES堅定留

大宅

香港只有水貨店有得買,日本Line.(仲有Red Lable)
Burberry Gold Label,我見識少,未聽過,sorry

大宅

香港只有水貨店有得買,日本Line.(仲有Red Lable)
Burberry Gold Label,我見識少,未聽過,sorry

伯爵府

我好鐘意burberry,但我都未聽過呀........我真係見識少啦!!
可唔可以講吓係點嫁...

複式洋房

個招牌係寫Burberry London 跟住個logo係金色,成件衫都無Burberry隻馬,個款就好普通,係件橫間t-shirt,個sales話係打底著0既, 佢仲話Gold Label特色就係要無logo同d design完全唔同平時d款~~~~~(任佢嗡,都唔知有無俾人老點)

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Qooo:

咁你最後有冇買到呢??同埋佢話件衫要幾錢呢??
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

複式洋房

係我個friend想買之嘛,佢買左呀,120蚊! 樓上舖黎0既,所以佢d burberry0野平過正店好多,但我地又唔知佢堅定流喎,d burberry t-shirt 都要250蚊件,又唔係真係平得好緊要,所以若然係假都係'dum'心

首頁

尾頁

跳至
熱門主題