在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

見新工的對答

各位,

我有好重要的問題呀!!!!
我明天要見工, 我要搵新工的原因係因為我想要多d人工($). 我明天見的新工多過依家個份3k呀. 如果interview時佢地問我點解要轉. 我真係唔識答呀. 因為我依家份工同明天見個份工的工作性質, 環境, 返工時間所有野都一樣.

咁我係唔係搵我想轉新工搵多些錢錢呢?

唔該各位幫我解答啦.

我係做merchandiser呀.
我係"凱晴"呀. 於10月19日出世同大家say hello呀. 10/19 --- 3.4kg4/21 -- 8.37kg

珍珠宮

畀面勳章

Re: 見新工的對答

雖然知道$好重要, 但係唔好將佢放o係轉工原因第一位.

可以話想要job security, 話你而家有家庭有孩子, 需要一份穩定長久工作, 希望趁後生o係同行見多d野. 而且搵番份同job nature既工, 係想快d上手, 對新公司亦有幫助.

侯爵府

I AGREE WITH TERESA'S POINT OF VIEW.

BY THE WAY, WHAT IS THE MARKET PRICE OF MERCHANDISER NOW. JUST FOR CURIOUS!!!

男爵府

Dear Pui,

I think they usually ask you how many kids you are having & how old is / are your kid/s? My job is in the similar nature as you, working in manufacturer & take care of overseas order/inquiries. This kind of job usually need to travel to China & nowadays, the factories move quite far away from HK & you may require to have overnight. I think this is the problem for working mother, esp. if yr kids are very young … This is my problem when I finding a new job … Good luck to you!

首頁

尾頁

跳至