自由講場

跳至

首頁
23456...17

尾頁

公爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

回覆 藍嵐 的帖子

你嘅情況同我好似;當年我原諒左爸爸,趕得切帶埋我個女去見公公!
每日去醫院同佢按摩,係佢耳仔邊同佢講:(我愛你)

逐口粥水餵佢食…直至佢離開…!

最後都有同果個女人講:(唔該晒,保重啊!)

真誠祝福你哋健康丶快樂!

大宅

祝早日康復,身體健康。

禁止訪問

大宅

祝樓主爸爸早日康復

複式洋房

回覆:koller 的帖子

珍珠宮

回覆:求求大家可唔可以送個支持比我老豆

祝福

大宅

祝身體健康

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

祝福﹗
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

祝早日康復

伯爵府

2018復活節勳章 熱血勳章

大宅

祝世伯早日康復!!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

祝福

公爵府

嗯,其實點解對依個阿姨無怨,首先佢唔係當年拆散我父母既人,而且好多細微地方睇到佢真係好照顧我老豆,我仲有半個細佬佢係幫忙照顧到大,好多謝你地既支持同加油,放心我一定會帶口罩,保護自己都唔可以影響到其他人,頭先去探佢有幫佢按摩手仔,多謝幫忙照顧佢既醫生姑娘同嬸嬸!當失落時遇到你地,只想講有你們真好

一之蘭太太    發表於 15-3-17 19:02

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 育兒性格勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

珍珠宮

減齡達人勳章

祝世伯早日康復

男爵府

祝早日康復,身體健康。

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

祝早日康復

伯爵府

2018復活節勳章 熱血勳章

男爵府

回覆:藍嵐 的帖子

侯爵府

熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

藍嵐 發表於 15-3-17 12:44
依幾日心情真係好似坐過山車,收到電話老豆做完大手術,情況好危險,個人好亂好似痴左線咁,我知道自己每日 ...
祝福你爸爸快D康復, 一家人開開心心

首頁
23456...17

尾頁

跳至