跳至

首頁

尾頁

大宅

原來都有唔少BB係1月5日出世喎~
不如統計下大家嘅資料丫。

hoitin88   B仔  將軍澳  全職媽媽
Magggie   B女  荔景
carmen1011 B仔
purplerabbit  B女 將軍澳 番工媽媽
catada    B仔
小糖果媽咪  B女
myking   B仔 將軍澳  番工媽媽
DoDoMum B仔祖

我都係番工媽媽,還有個仔三歲多, 你哋有無人有多過一個小朋友. 遲D約出嚟見見面交流下.

複式洋房

好似得翹BB去左720咋,小糖果媽媽個BB又病左,myking又冇去到。不過都好開心~
我地都有八個BB,個數目都唔錯丫,可以響度繼續傾下偈,遲啲約埋一齊出來,或者一歲時搵日一齊慶祝生日都幾得意~

原文章由 Magggie 於 08-7-25 15:04 發表

你地有沒有人去了 720, 有沒有相認呀?
如果下次有聚會我都好想去, 等我們dbb見下面...雖然我們得六個bb, 但都要keep 住交流唔好停呀 .....

複式洋房

我係第一個咋,都有想過生多個,最好係囡囡啦,因為痴媽咪多啲嘛,呵呵~

原文章由 purplerabbit 於 08-7-25 23:09 發表
原來都有唔少BB係1月5日出世喎~
不如統計下大家嘅資料丫。

hoitin88   B仔  將軍澳  全職媽媽
Magggie   B女  荔景
carmen1011 B仔
purplerabbit  B女 將軍澳 番工媽媽
catada    B仔
小糖果 ...

民房

原文章由 hoitin88 於 08-7-27 19:47 發表
好似得翹BB去左720咋,小糖果媽媽個BB又病左,myking又冇去到。不過都好開心~
我地都有八個BB,個數目都唔錯丫,可以響度繼續傾下偈,遲啲約埋一齊出來,或者一歲時搵日一齊慶祝生日都幾得意~

...

小糖果媽媽個BB病左, 好返未呀? 好多人話小朋有到了六個大就會開始病...我都好擔心, 如果阿囡病唔知點handle...
唔知你們平時會同bb講廣東話還是英文呀?

首頁

尾頁

跳至