親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

下星期出發去東京,發覺 day 1 book 左間吸煙房,send 左 email 去問,回覆話非吸煙房已 full, 會幫我除煙味。

帶住 1.5 歲 B, 吸二手煙對個 B 身體有壞影響,可以點?

瑪瑙宮

大廚勳章

引用:下星期出發去東京,發覺+day+1+book+左間吸

原帖由 ayeungyeung 於 15-03-17 發表
下星期出發去東京,發覺 day 1 book 左間吸煙房,send 左 email 去問,回覆話非吸煙房已 full, 會幫我除煙 ...
其實都已full,無辦法,都係第一晚姐,吾會有咩大事的。除非你現在book過另一間囉。

喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

大宅

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

日本吸煙房真係有陣味,要帶定支空氣清新劑去先得~

公爵府

回覆:book 錯房

我上次去東橫inn 住咗一晚吸煙房,ok 禾。要睇你好唔好彩

大宅

回覆:natalielee 的帖子

空氣清新劑壓縮氣體唔帶得上機

大宅

回覆:seaheart88 的帖子

我都諗住 book 另一間, 不過慘在又買左 b mobile 電話咭寄去酒店,唔改得地址

侯爵府

引用:下星期出發去東京,發覺+day+1+book+左間吸

原帖由 ayeungyeung 於 15-03-17 發表
下星期出發去東京,發覺 day 1 book 左間吸煙房,send 左 email 去問,回覆話非吸煙房已 full, 會幫我除煙 ...
空氣清新吧,一晚好過,冇事嘅

大宅

個人嚟講住1晚冇野嘅~
不過如果真係好擔心嘅就book 過間囉! b mobile 電話卡 貴唔過你要擔心影響bb健康影響埋去旅行嘅心情!

大宅

回覆:cfs 的帖子

但願除味有效

大宅

引用:個人嚟講住1晚冇野嘅~ 不過如果真係好擔心

原帖由 linglaulau 於 15-03-17 發表
個人嚟講住1晚冇野嘅~
不過如果真係好擔心嘅就book 過間囉! b mobile 電話卡 貴唔過你要擔心影響bb健康 ...
如果只得兩公婆,一晚冇問題,始終帶住個細,樣樣都緊張 d.

間酒店開左業唔夠一年,希望啲味冇咁濃。 始終酒店房一有人食煙,啲味就經冷氣糟傳開

珍珠宮

係非常大煙味, 介意的人會好難頂!!!

俾著我, 我會 CANCEL 間房, 貴 D 都 BOOK 過另一間.

子爵府

我去年聖誔, 因為無房的關係, 都BOOK 左 吸煙房, 不過係5星酒店, 所以我不覺得有煙味, 住左4日都好好

子爵府

我啱啱東京番,住兩間酒店都有空氣清新機,妳問下酒店有無提供?有就好啲,一晚問題應該不大

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

你係訂左邊間? 基本上會有空氣清新機提供, 我住咁多次都冇乜覺有煙味呀~

大宅

引用:我啱啱東京番,住兩間酒店都有空氣清新機,

原帖由 Elim_mama 於 15-03-18 發表
我啱啱東京番,住兩間酒店都有空氣清新機,妳問下酒店有無提供?有就好啲,一晚問題應該不大

...
剛剛 check 左, 有空氣清新機同加濕機,搏一搏,希望有用

大宅

引用:你係訂左邊間

原帖由 TMC3012 於 15-03-18 發表
你係訂左邊間? 基本上會有空氣清新機提供, 我住咁多次都冇乜覺有煙味呀~
訂左上野 hotel guest1, 舊年 12 月先開幕,有空氣清新機,希望冇乜味啦!今次係自己唔小心 book 錯房

大宅

Check in 時再問一問有冇non smoking 轉

禁止訪問

男爵府

住過吸煙房, 佢地放左部機係房, 要我地出去食個飯再返去, 點知一樣有陣味

首頁

尾頁

跳至