親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

Domimi 發表於 15-4-13 20:01
六月尾十一萬日元六晚連稅(2大2小)double room
請問你係邊到訂架???

別墅

回覆:EVASHINE 的帖子

直接send email 去官網(sorry應該係twins )

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:回覆 kwan0520 的帖子thx! 仲想問多句,係

原帖由 ioi 於 15-03-24 發表
回覆 kwan0520 的帖子

thx! 仲想問多句,係咪由Swissotel可搭電梯落到地下街?係咪可通到去大阪難波站和地 ...
對, 在難波站樓上。 回程時可以要求職員幫你送行李到月台, 非常方便, 買得多嘢都唔怕

伯爵府

3b 發表於 15-4-14 16:51
對, 在難波站樓上。 回程時可以要求職員幫你送行李到月台, 非常方便, 買得多嘢都唔怕

...
thx! 請問如果bell boy幫手推行李,通常駛唔駛俾tips? 俾幾多?

侯爵府

回覆:ioi 的帖子

請問你講的classic是否Premier room?(因在官網找不到classic)其實premier同advantage房有咩分别?tks!

大家知吾知twin room d牀大吾大?如兩大1小(6歲)double room定twins (拍埋床)較好?有jm可給意見嗎?tks

伯爵府

pingu_k 發表於 15-4-14 20:28
請問你講的classic是否Premier room?(因在官網找不到classic)其實premier同advantage房有咩分别?tks!

大 ...

唔係,classic係冇新裝修嘅舊房,房租應該比advantage平,官網冇得訂,但可以喺booking.com之類嗰啲酒店網訂到,或者經agent訂,我係經專業連埋cx機票出package的。已問過酒店,classic 同 advantage 房size一樣,twin room 床一樣係120 x 205 cm一張,酒店話分別係advantage新裝修、有咖啡機、上網速度快啲。
double room 張床幾大我就唔知,不過我估twin room兩張床夾埋點都闊啲,同埋我覺得三個人一張被會瞓得冇咁舒服。

premier room應該係再高級啲嘅房。

侯爵府

引用:Quote:pingu_k 發表於 15-4-14 20:28 請問

原帖由 ioi 於 15-04-14 發表
明白!tks!但反而官網冇classic訂咁得意?!

子爵府

引用:Quote:原帖由 ioi 於 15-04-14 發表本帖最

原帖由 pingu_k 於 15-04-14 發表
明白!tks!但反而官網冇classic訂咁得意?!
舊咪留返俾 travel agent 去sell lor.

大宅

回覆:swissotel Nankai osaka

Priceline 訂Swissotel算平!

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:3b 發表於 15-4-14 16:51 對, 在難

原帖由 ioi 於 15-04-14 發表
thx! 請問如果bell boy幫手推行李,通常駛唔駛俾tips? 俾幾多?
我們上次沒有比

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

pingu_k 發表於 15-4-14 20:28

大 ...
Classic 同 Twin room 張床都係4呎床.

複式洋房

請問如自駕遊,這間有免費泊車?

大宅

引用:Quote:kylieyee+發表於+15-3-22+15:50+Jm,

原帖由 ioi 於 15-03-22 發表
我訂暑假classic twin room,初時在priceline用優惠code每晚$1367.5(如果係淡季,這價錢已可住advantage r ...
我都係因為CX機票,訂咗Priceline Package住Swiss advantage

伯爵府

cherrie802 發表於 15-5-19 04:05
我都係因為CX機票,訂咗Priceline Package住Swiss advantage
都好吖, 你住advantage, 我住classic咋.

大宅

引用:請問如自駕遊,這間有免費泊車?

原帖由 jolly605 於 15-05-19 發表
請問如自駕遊,這間有免費泊車?
No. I have checked , charge is jpy 3200 per night . Unlimited entry.

別墅

回覆:swissotel Nankai osaka

我直接向CX 訂package 一人九千有找,都係住advantage但坐P econ,都算抵

大宅

ioi 發表於 15-5-19 10:14
都好吖, 你住advantage, 我住classic咋.
但係我冇早餐喎!

大宅

Baby16 發表於 15-5-19 22:06
我直接向CX 訂package 一人九千有找,都係住advantage但坐P econ,都算抵
請問什麼是P econ

伯爵府

cherrie802 發表於 15-5-19 22:30
但係我冇早餐喎!
我都冇早餐,買package時唔記得問吓加幾錢有早餐。宜家諗諗吓有啲後悔,包埋早餐可以慳時間,變相多啲時間去玩。

別墅

回覆:cherrie802 的帖子

特選經濟位,坐世加長加闊,行李重量又增至25kgs

首頁

尾頁

跳至