懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問那裏有得整"胎毛筆"?????? & 怎樣幫bb做"手印&腳印"呀??

1) 大概幾多錢??? 要幾耐?? 是否自己替bb剪頭髮??
2) 想替bb打手印&腳印在bb出生紀念册上, 但唔知用咩墨???

別墅

Re: 請問那裏有得整"胎毛筆"?????? & 怎樣幫bb做"手印&腳印"呀??

請幫幫忙呀

男爵府

Re: 請問那裏有得整"胎毛筆"?????? & 怎樣幫bb做"手印&腳印"呀??

o係旺角&尖東有shop!祥細地址我暫時無;旺角地址o係皆旺中心(先達側)2樓,起碼12時後才有人!
手腳印around百幾二百,2 weeks左右可取!
胎毛筆最平700幾800一支!可約師傅上門幫bb剪髮or你帶bb去shop剪,不用自己剪!

別墅

將軍澳廣場有一間,

睇廣告:
尖沙咀同埋旺角都好似有,
尖沙咀 tel: 2366 4677
旺角 tel 2336 4590

手印&腳印: 係印落瓷泥度o家~

別墅

pinky & wing_wing
唔該妳地的資料, 我係想張bb的手印印在我買回來的"初生嬰兒紀念册上, 但唔知用咩墨, 我見醫院bb一出世都係用墨幫bb印腳仔, 但係唔知係d咩墨???? 另外想請問皆旺中心果間舖係用咩方法幫bb印手腳??? 同埋仲有冇多d做胎毛筆的資料, 如師傅的電話no.???? many thx!!!!!!!!!!!!

別墅

[size=x-large]各位有冇多d資料呀?????????

大宅

我都好想知多D做胎毛筆既資料...

別墅

各位有冇多d資料呀?????????

別墅

[size=medium]sammilala:
終於俾我發現你了,恭喜你生了個可愛又白淨的bb。
至於手、腳印,我想用以前返學用的水彩得嗎?因冇咁多化學成份,用水都可以洗淨。
另外我最近在荷花都見到有d三節的相架附送一d好似紙”lim”土的物質給bb印手腳的。製成後便一節是bb相其餘兩節是手印及腳印。都幾得意嫁。

sammilala 如有時間請pm我講講威院經驗吧,有冇像花貓般冇用止痛咁勁呀??我預產7月20但我現在都有d緊張了...

首頁

尾頁

跳至