論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

民房

信件關於印傭有了BB要自動辭職

我的印傭要回鄉結婚,有沒有信的樣本叫她簽,有了BB要自動辭職

別墅

Re: 信件關於印傭有了BB要自動辭職

yoyobebe 寫道:
我的印傭要回鄉結婚,有沒有信的樣本叫她簽,有了BB要自動辭職

You CANNOT ask your domestic helper to sign a resignation letter with such reason. It is illegal and do not break the law, okey.

You should draft a Resignation Letter and ask your domestic helper to copy it by handwriting and remember ask her to sign on it. Any reason you can use except [有了BB要自動辭職].

侯爵府

佢地d避孕常識甘差, 就算佢不係有心有左返黎, 都可能'意外'地有左. 不如帶佢去打避孕針好過啦, 不過當然要佢同意啦.

別墅

我工人今個月放假返鄉下我同佢講要打避孕針,請願我比錢都好過有左返來仲要我照顧佢,計落我都有好處,我醫生話打一個月的針已經足夠,不過要佢走前幾天打,一個月內都有效,好似只係$110.

首頁

尾頁

跳至