心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

今日柏霖3歲啦~~!

柏霖:

媽媽祝你生日快樂~! 身體健康~! 快高長大~! 最緊要EQ提升呀~~~!

以後要乖乖呀~! 唔好再令媽媽難為情呀~! 人是不可以離群的~! 你要學懂與人相處, 要多讓小朋友呀~~!

我知你喜歡同較大的小朋友相處, 但媽媽並不贊成, 因為同年紀相近的朋友一起, 才得到真正快樂, 太早熟不會快樂的~~!

你快樂媽媽就快樂~~!

[img align=left]http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/Mice__/Mice__Drawing_prv.gif[/img] 不忍用杖打兒子的, 是恨惡他; 疼愛兒子的, 隨時管教~! ~ <箴言>

別墅

Re: 今日柏霖3歲啦~~!

cheer~~~~~

happy birthday~~
My dear baby--- Issac

大宅

祝柏霖囝囝生日快樂. 要聽媽媽話, 做個乖孩子. [size=xx-small](唔好動手)

irene,
唔好担心, 柏霖一定會聽晒你話, 難為情既媽媽仲有我.
囝囝返學後一定脫胎換骨, 成個君子咁, 你喜歡唔喜歡. :-P

你一定好快樂, 因有柏霖囝相伴. 放心啦.
代我鍚鍚柏霖囝 33333333

大宅

HI

HAPPY BRITHDAY AR...

子爵府

柏霖媽媽(Irene):

啊! 原來今日係柏霖生日, 祝佢身體健康, 越大越乖乖

大宅

happy birthday to u(柏霖)^_^

禁止發言

大宅

[size=small]柏霖,

祝你[size=medium][size=medium][size=medium][size=medium]樂!~~聽教聽話,唔好激親媽咪喇~~

柏霖媽咪,你終於同仔仔搵到適合學校未呀?(本"天書"有用嗎?)
  Love your family!

大宅

柏霖: E E 祝你生日快樂, 身體健康, 快高長大.

柏霖 媽咪不用擔心. :

返左學會唔同晒嫁啦. 我仔快左大半年都改變不少. 之前佢都係鐘意同大個d小朋友玩, (我覺得大個果d 唔會同佢爭野玩, 會讓佢) 現在佢都可以同同年齡小朋友玩. 爭野玩時佢都會哭,有時會講 借比我玩得唔得, 大家一齊玩. 老師會教小朋友. 而且d 書都有教 一齊玩會開心d. 我仔現在都會識話一個玩唔開心. 多d人開心.

真係不用擔心. 小朋友快學後會改變不少. 慢慢就會冇咁自我.

大宅

[size=large]好多謝大家呀~~!
[img align=left]http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/Mice__/Mice__Drawing_prv.gif[/img] 不忍用杖打兒子的, 是恨惡他; 疼愛兒子的, 隨時管教~! ~ <箴言>

大宅

瑩瑩:

我決定比柏霖讀崇真啦~~! "天書"好有用呀~! thank a lot~!

大宅

littleeva ,

thanks a lot~~!希望佢返左學真係會好d啦~~!

妳仔仔真係大個左好多~! 佢而家似乎已經唔再怕羞啦~~!

禁止訪問

大宅

MING(cat),

I'm lovin' it~~~~! Thanks a lot~!

首頁

尾頁

跳至