懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:我也一樣,以有一對仔女,而且大女已經十一

原帖由 wing410 於 15-03-20 發表
我也一樣,以有一對仔女,而且大女已經十一歲,細仔都七歲了,現12W,最初知道意外懷了第三胎都非常不安, ...
我同你差唔多,大仔今年12歲,細女7歲半,知道有第三胎初期都好忐忑,用左成個月時間先接受到,反而老公同小朋友就開心。
而家15周幾喇!都開心嘅!不過預左好辛苦同勞氣

別墅

回覆:gigiso 的帖子

我今早發現都有左!大女九歲,仔快七歲,但我37歲啦!唔係太接受😔

8月12曰出世 2.705kg,9月12日 4.44kg,11月13月6.48kg,12月13日 7.05kg. 2月13日 8.0kg.我係全人奶BB  

大宅

回覆:skwawa 的帖子

有第三胎真係好大打擊,我sad足一個月。但想深一層,比得你嘅一定係祝福,開心接bb啦😊一齊加油💪

複式洋房

回覆:心情忐忑,意外懷孕

我都係。現在9個月。好驚。。。。

複式洋房

引用:我都係。現在9個月。好驚。。。。

原帖由 donaldy 於 15-06-20 發表
我都係。現在9個月。好驚。。。。
我都係大仔就黎10歲

別墅

引用:我也報到...剛剛自己用驗孕棒(check咗2支

原帖由 kennislau0105 於 15-06-15 發表
我也報到...
剛剛自己用驗孕棒(check咗2支)check到'懷孕了'...老公開心...我忐忑、憂累、恐懼(無開心、 ...
你幾多歲?我大女8月九歲,仔11月就七歲,但自己7月就37歳,唉...

8月12曰出世 2.705kg,9月12日 4.44kg,11月13月6.48kg,12月13日 7.05kg. 2月13日 8.0kg.我係全人奶BB  

大宅

回覆:心情忐忑,意外懷孕

我第三胎10weeks,大女9歲,細女4歲

大宅

引用:Quote:原帖由+kennislau0105+於+15-06-15+

原帖由 skwawa 於 15-06-22 發表
你幾多歲?我大女8月九歲,仔11月就七歲,但自己7月就37歳,唉...
我大女已經9歲、阿仔7歲半、自己就39歳了

別墅

回覆:kennislau0105 的帖子

暫時我仍然決定唔要,但25/6先正式睇婦科,話者可以話我自私,但真係太意外,亦唔想由頭再來,無勇氣,而且唔想分簿對兩個嘅時間!

伯爵府

回覆:water77 的帖子

唔好緊張,開開心心迎接bb

公爵府

回覆:water77 的帖子

未試過意外有嘅

首頁

尾頁

跳至