自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

今早送個仔返學時因為同一個問題, 我就話佢: 啊仔,下次唔該你唔好再係咁, 你要我鬧你幾次先會改..." 之後返屋企時係樓下遇到個唔知住幾樓既女人, 佢送上佢張卡片比我: "阿x太,我頭先聽到你鬧你既仔, 你咁做係唔得既, 小朋友要用愛去教既, 鬧係冇用既......" 我喔左一句, 望下佢張卡片"....心理專家",之後我想走人, 佢都唔放, 竟然話:"如果下次再聽到你鬧你既仔, 我報警啦" . 吓....鬧下個仔都要被警察拉? 我只不過因為個仔日日都係出門口時先話去toilet(好似小新, 不過佢係小便, 但部lift已經到左, 所以我先鬧佢.) 我問佢:你有冇鬧過你既小朋友啊? 佢竟然答:我冇小朋友. 激死我 心理專家...

珍珠宮

咁都得 呢啲算唔算”c讀書”呢

禁止訪問

男爵府

唔好理佢, 依家d人真係short上腦, 所謂專家有時得把口架咋

原文章由 siuwa 於 08-6-19 15:21 發表
今早送個仔返學時因為同一個問題, 我就話佢: 啊仔,下次唔該你唔好再係咁, 你要我鬧你幾次先會改..." 之後返屋企時係樓下遇到個唔知住幾樓既女人, 佢送上佢張卡片比我: "阿x太,我頭先聽到你鬧你既仔, 你咁做係唔得 ...

侯爵府

下....

禁止訪問

大宅

我諗佢係 ka.

今早送個仔返學時因為同一個問題, 我就話佢: 啊仔,下次唔該你唔好再係咁, 你要我鬧你幾次先會改..." 之後返屋企時係樓下遇到個唔知住幾樓既女人, 佢送上佢張卡片比我: "阿x太,我頭先聽到你鬧你既仔, 你咁做係唔得 ...

水晶宮

畀面勳章

走火入魔~ :;pppp:

下次佢一同你講野你就話佢恐嚇你,你都要報警!

[ 本文章最後由 bowling2004 於 08-6-19 15:33 編輯 ]

男爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

心理有問題(能醫不自醫)

大宅

http://baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1401342&extra=page%3D1&page=2
咁似既…

男爵府

佢係味想同你兜生意呀

禁止訪問

別墅

你應該同佢講"你呀媽有冇鬧過你,有你重唔帶你呀媽去自首!!

'

[ 本文章最後由 BigBoBo 於 08-6-19 15:43 編輯 ]

禁止訪問

侯爵府

如果俾佢住係我屋企附近我就死硬, 我一定要坐好耐監..我點止鬧, 我真係會忍唔住出埋手....

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

呢人都唔知人地乜頭乜路就管人閒事,佢一定係得閒得滯,正一識少少就....................

禁止訪問

男爵府

痴孖根:;pppp: !

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 BigBoBo 於 08-6-19 15:41 發表
你應該同佢講"你呀媽有冇鬧過你,有你重唔帶你呀媽去自首!!

'

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

首頁

尾頁

跳至