夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:各位JM, 你地可以接受到男朋友唔上進嘛

你可以試下同佢一齊進修

大宅

Boyfriend or husband?
I can accept if he is my boyfriend.
Sure not if being my husband. You got it?

翡翠宮

咁如果佢上進,有錢有權包小三嘅話,你接唔接受到?

大宅

回覆:各位JM, 你地可以接受到男朋友唔上進嘛?

我男朋友都冇上進心架! 但每個人都有佢自己既選擇 ! 就算佢為你變 ...可能佢都會唔開心!我選擇接受冇上進心呢樣野!當然佢既條件要滿足你要求喇!例如最起碼兩個人既人工係可以養起一個家之餘亦儲到錢!每個人要求唔同!

可能我短視喇..不喜勿插

大宅

都唔一定要學英文先叫上進有前途,報某啲行業的cert讀下,

大宅

我同我男朋友拍拖兩年半 岩岩分手
佢今年27歲 手機不離身一日36小時打機
份工做左3年無升 我當然明升唔升佢控制唔到
但中間我有一年同佢一齊做野 知道佢未盡力
兩年半黎間中都會問佢有咩打算將來 佢唔係唔答就話唔識答
我一直都忍、包容佢 以為愛佢就可以接受佢
到最後發現原來唔可以 呢個根本性問題係無得變
女人賭一世幸福係一個男人身上 如果佢唔上進真係唔要得! 點嫁得過?
最緊要一句野:一個男人唔洗有錢 但一定要有上進心 就唔會餓死老婆溫臭屋!
諗清楚啊jm!

大宅

回覆:wychan95 的帖子

非常認同,千萬唔好好似我咁嫁了一個一d 上進心都冇既老公,後悔一世

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔接受啦

首頁

尾頁

跳至