美容扮靚

跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

回覆:luckyme818 的帖子

減期一星期三次,現在1-2次,全是跑步

穎穎係2006年3月5日入侵咗屋企喇! :-)

男爵府

回覆:NChan 的帖子

係呀,減左都要自律

大宅

回覆:搵岩減肥方法由131.5減到100

其實見營養師除左叫你少食,減油鹽糖,多運動外,仲有咩實際野可幫?如果好難忍口又唔多時間運動既人,係咪見黎都無用?

一之蘭太太    發表於 15-3-24 20:45

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

冰糖小圓子 發表於 15-3-21 14:37
其實見營養師除左叫你少食,減油鹽糖,多運動外,仲有咩實際野可幫?如果好難忍口又唔多時間運動既人,係咪 ...
見營養師係教點樣配搭食物, 食得健康飽之餘而唔會高卡, 唔係叫人食少D!!!

別墅

回覆:water55 的帖子

可以p m資料比我嗎??ths

大宅

Pls pm 資料,thx thx

男爵府

回覆:冰糖小圓子 的帖子

營養師唔係叫人食少d!相反我要食多d,要食9穀5肉!我肥係因為食太少,身體適應了致新陳代謝都慢埋!佢會教我點食唔肥,同份量,這程中食左好多個唔同餐、一唔落磅就食特別餐,好似三文治餐,經前餐.....所以個人來講好值得,因為有得食有得減!零食都教晒我點計住食!錢是花得值

男爵府

引用:見營養師!用左4個月時間,上年5月減再9月

原帖由 water55 於 15-03-21 發表
見營養師!用左4個月時間,上年5月減再9月!
可否pm資料比我,我都想減

男爵府

好的我再給大家資料,宜家電話完全pm唔到

複式洋房

引用:營養師唔係叫人食少d!相反我要食多d,要食9

營養師唔係叫人食少d!相反我要食多d,要食9穀5肉!我肥係因為食太少,身體適應了致新陳代謝都慢埋!佢會教我 ...
我肥過你⋯C最初要我食M126, 減咗個半月,輕咗12磅左右~

男爵府

回覆:kuromi1006 的帖子

12穀6肉,好多!真係好可以食可以減

大宅

Pls pm

大宅

引用:營養師唔係叫人食少d!相反我要食多d,要食9

營養師唔係叫人食少d!相反我要食多d,要食9穀5肉!我肥係因為食太少,身體適應了致新陳代謝都慢埋!佢會教我 ...
原來係咁,我好難忍口,有時一出街食就忍唔住。可pm我嗎?

男爵府

今日影既,獻醜了

bellmai    發表於 16-1-17 10:29
bng0306    發表於 15-3-23 16:08

男爵府

引用:其實見營養師除左叫你少食,減油鹽糖,多運

原帖由 冰糖小圓子 於 15-03-21 發表
其實見營養師除左叫你少食,減油鹽糖,多運動外,仲有咩實際野可幫?如果好難忍口又唔多時間運動既人,係咪 ...
係。

減肥要靠自己,忍唔到口,懶做運動,可以慳返。

營養師只係教你點樣揀食物,計你需要食幾多嘢。

大宅

引用:今日影既,獻醜了

原帖由 water55 於 15-03-22 發表
今日影既,獻醜了
好fit呀!

BoBoWing

男爵府

回覆:love45 的帖子

全對,唔會join左plan會自動瘦

男爵府

回覆:bobowing 的帖子

些些,努力各位

大宅

唉... ... 我本身體重由130磅減到105磅,都可以keep得住,但自從上年10月生完女之後,體重去到115磅,平時要返工,放工又趕去湊女,每星期只能抽到少少時間去跑步,每次跑40~50分鐘,尼個運動量只能keep到宜家既體重,唔能夠減磅,唔知各位jm有冇方法令我可以減磅呢?

大宅

引用:今日影既,獻醜了

原帖由 water55 於 15-03-22 發表
今日影既,獻醜了
好fit wor.

首頁
12345...7

尾頁

跳至