育兒好物

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人用過Baby-star嘅BB車同BB床?

我見到屯門吉之島做緊package, $1090 有 Baby-star 床,Baby-star 車, 床上被套同埋浴盆, 但個人認為架車就麻麻地, 大家可否比D意見?

Thanks!

洋房

Re: 有冇人用過Baby-star嘅BB車同BB床?

Baby Star D質地好似好差喎.

別墅

Baby Star 嘅BB車 is very heavy. It is a big burden when you go outside.

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章

我舊年都係o係吉之島買package, $998 包Baby-star 床,Baby-star 車, 床上被套同埋浴盆. 但架bb車我個人認為真係唔多掂. 我架bb車由我bb出世到依家(我bb 8月出世), 我都係用得幾次. 真係十隻手指都數得出. 有次我推車出街, 開車時發覺有兩條彈簧都唔知係邊度彈左出黎. 左右各一條. 之後我再無用到. 所以依家都要買返架實淨d先得.

大宅

Thanks all,
我最後都冇買到, 因為都覺得架車唔係好掂

首頁

尾頁

跳至