自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

各位姐妹小心,我哥早兩日下晝同佢15 months大嘅囡囡喺愉景新城遇到驚險事,當時佢拖住囡囡喺餐廳門口度慢行(等我嫂食埋野),突然見到個中年呀叔向佢地沖埋黎,想抱起囡囡,我哥即擋住佢,跟住再怒睥同拿拿聲抱起囡囡,個呀叔即扮無野,仲喺度繼續望住,我哥就即行返入餐廳,各位要小心d,唔知果個呀叔係傻傻地定係點,總之小心d呀~
我的家有~
囉囉唆唆 嘅 煩人BaBa
傻下傻下 嘅 咕碌媽媽
少年宅男 嘅 雞仔謙哥哥
奀皮多手 嘅 豬仔浠弟弟
醜怪黏身 嘅 惡馬妹芊妍

子爵府

(ง •̀_•́)ง 漫漫長路, 加油

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆:jilljojo 的帖子

阿叔有咩特徵?

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆:小心!小心!荃灣愉景新城驚險事件!

嘩……咁猖狂

子爵府

係咪好瘦,大眼,頭髮好短,唔太高,衣著比較殘舊個位?

子爵府

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

係邊間餐廳門口呀? 有冇通知保安員或影佢相?

彩鑽殿

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

男爵府

禁止訪問

大宅

呀哥當時無影相,佢抱住囡囡拿拿聲走返入餐廳。。。
呀叔d特徵同確實地點我明天見到我哥再問清楚,因佢今日話我知時係講左上面果d,同埋提我一定要小心咋!

wcpcelia    發表於 15-3-22 10:26
我的家有~
囉囉唆唆 嘅 煩人BaBa
傻下傻下 嘅 咕碌媽媽
少年宅男 嘅 雞仔謙哥哥
奀皮多手 嘅 豬仔浠弟弟
醜怪黏身 嘅 惡馬妹芊妍

禁止訪問

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

子爵府

呢個商場我成日帶小朋友去

子爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

壞人處處有,去任何地方都要小心照顧兒童

手無寸鐵學生???https://youtu.be/ZQfOfIAexzw
https://youtu.be/KSkZ3yEFQsw
暴徒圍毆市民 https://www.facebook.com/lam.win.758/videos/131454421404793/
過百暴徒圍毆4個警察 https://www.youtube.com/watch?v=xJRszru0jYU

大宅

大宅

我成日同呀囡去

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

首頁

尾頁

跳至