興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

某男士用「極好既語氣」打去complain電話錄音聽完唔想爆粗鬧佢既請告知

http://www.ahsaforum.com/stuff/complain.mp3

煩請所有同事or朋友聽完請forward出去等多d人聽下佢幾咁

「有禮貌」最好可以forward到番o個條友到,等佢以為自己好

型查實豬頭炳一名. 依D不知所謂o既人,扮哂o野,正生番,以為

自己係邊個呀,自己無禮貌不突止仲要惡人先告狀,不知所謂,

仲要投訴人,唔該佢自己檢討o下佢自己先啦,就算係客都唔代

表大哂,咁大個男人連一D風度都無,問埋D九唔搭八o既o野係

佢先明,係正常o既人都唔知你問咩啦,不知所謂仲扮哂o野話

人地唔識英文,總好過有D人啦一D修養都無,有受過教育o既

人都唔會連D咁基本o既禮貌同尊重都唔識啦,如果你想人地

尊重你唔該你先學識點去尊重人啦.

大宅

Re: 某男士用「極好既語氣」打去complain電話錄音聽完唔想爆粗鬧佢既請告知

同意!!
條友當正自己皇帝,查實x街一名.
比我用粗口小足佢祖宗十八代 :-x :-x :-x

民房

Re: 某男士用「極好既語氣」打去complain電話錄音聽完唔想爆粗鬧佢既請告知

不知所謂

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

公爵府

thanks for sharing

侯爵府

畀面勳章

thanks for sharing!

水晶宮

畀面勳章

thanks for sharing!

男爵府

thanks~~~~~~~~~~~~~

禁止訪問

侯爵府

thanks for sharing

首頁

尾頁

跳至