意見反饋
義工

興趣嗜好 今日: 570|主題: 122890

[電腦] Please click here

大宅

國民生產總值:1076

Please click here

請問有無高手可教教我怎樣可以upload相片,即是如我寫了一段文字,想提供相片給人看,Please click here,就是這個Please click here我不懂得整,請問怎樣可達成.

琥珀宮

國民生產總值:161785

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Re: Please click here

當你打完篇文章,再放相片條link落"IMG"時按(確定),跟住佢會示意你輸入圖檔位置,此時,你就可以打"請按此處"之類既字眼,再按確定。

大宅

小路,

我試過妳的方法去做,但當去到示意你輸入圖檔位置,佢出左請按R or r 或 L or l 或空白,此時,我照打"請按此處",再按確定,佢話我錯誤,我唯有留空做空白,再按確定,最後只出了個website,請問我做錯了什麼呢?

maylie

大宅

up

琥珀宮

please click here
咁你試下將條link放係"URL"個位置,再輸入"please click here",睇下得唔得

大宅

小路,

係未妳個女呢架? 非常之得意呀!

我再試吓, 再與妳聯絡.

謝謝.

maylie

琥珀宮

maylie,
唔係我個女黎

大宅

小路,

哇! 妳個女咁大喇,13歲? 真好啦, 興鬆晒, 恭喜妳.

關於Please click here,我成功整到,但條link就去唔到我想放的website,請問我又出了什麼問題呢?

maylie

琥珀宮

但條link就去唔到我想放的website <-----唔 明,你想放去咩website呀?或者你再講詳細D你既步驟,睇下邊度出錯左?

大宅

我整到Please click here, 但人地睇唔到我比既相, 只看到我的yahoo訪客網頁, 無相睇到, 例如: 請看我的個人資訊裡討論區既其中一個topic, 出售capella嬰兒手推車下面的photo click入就知道了.

謝謝妳的回覆.

琥珀宮

我係o係張相上面right click 按內容,跟住copy條link出黎post架,你睇得唔得?

大宅

小路,

我整到了, 不過可唔可以一次過post好多張相出黎架?

謝謝妳不厭其煩的幫忙.

maylie

琥珀宮

如果你要一次過post既話,相信你要post埋你個login and password,等佢地自己上去睇啦。
(唔使客氣,我都好多時需要人地幫忙架嘛)
小路

琥珀宮

如果你要一次過post既話,相信你要post埋你個login and password,等佢地自己上去睇啦。
(唔使客氣,我都好多時需要人地幫忙架嘛)
小路

大宅

小路,

謝謝幫忙.

maylie

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.