親子旅遊

跳至

首頁
23456...10

尾頁

大宅

回覆:再訂 LEGOLAND, 又平左!

又唔見有charge多10%喎

複式洋房

引用:Quote:ILMAMA+發表於+15-3-23+07:23+我試過

原帖由 三個白白豬 於 15-03-23 發表
佢係計個RATE , 到碌咭時又可能有少少分別
吓,咁過份?
Agoda有時會平啲
Expedia有10% promotion code真係平過Agoda (差幾十蚊)
Legoland 官網訂係貴!好彩可以免費取消!

大宅

不過agoda個最抵優惠保證又好好,我全部酒店都係agoda到book,而有一晚又無聊就上去再望吓啲酒店價錢,點知睇到sentosa festive hotel比我原先book平多成5百幾,咁而我嘅酒店又唔可以取消,咁我就即時打電話問客戶服務啦,原來填反份表就可以退返差價,效率好快第二朝起身就收到email話接受我嘅申請,退返差額到信用咭

複式洋房

引用:又唔見有charge多10%喎+

原帖由 vami 於 15-03-23 發表

Agoda 係searching page應唔連雜費。你click入去到俾錢個step就會見到啲費用 (呢個係apps版面)

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

引用:又唔見有charge多10%喎+

4月開始多10% service charge

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

引用:+本帖最後由+kodiewong+於+15-3-23+12:04+

原帖由 kodiewong 於 15-03-23 發表
呢個唔係app, 我估4月開始先有

大宅

瑩瑩老豆 發表於 15-3-22 23:46
agoda book legoland 搶錢的, 收26%手續費
我都係咁呀, 係個System有問題, 我打咗去問, 改返啱個價錢啦! 你快d打返電話去同講啦! Tel : 3071 5005

大宅

回覆 tofumelon 的帖子

大宅

回覆 瑩瑩老豆 的帖子

我都係咁呀, 係個System有問題, 我打咗去問, 改返啱個價錢啦! 你快d打返電話去同講啦! Tel : 3071 5005

王國會長

王國會長

tofumelon 發表於 15-3-23 13:24
回覆 瑩瑩老豆 的帖子

我都係咁呀, 係個System有問題, 我打咗去問, 改返啱個價錢啦! 你快d打返電話去同講 ...
CS係直接改你個order? 我入去agoda網睇都仲係收多26%

大宅

引用:Quote:tofumelon 發表於 15-3-23 13:24 回

原帖由 瑩瑩老豆 於 15-03-23 發表
CS係直接改你個order? 我入去agoda網睇都仲係收多26%
下咁都得…等我打話問清楚先

大宅

引用:Quote:原帖由 三個白白豬 於 15-03-23 發表

原帖由 kodiewong 於 15-03-23 發表
吓,咁過份?
Agoda有時會平啲
Expedia有10% promotion code真係平過Agoda (差幾十蚊)
我啱啱都check過用埋優惠號碼,expedia平過agoda$150左右,我已經影底左諗住send去agoda比佢地睇吓有無得退差額

三個白白豬    發表於 15-3-23 16:04

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+kodiewong+於+15-03-23+發表

我啱啱都check過用埋優惠號碼,expedia平過agoda$150左右,我已經影底左諗住send去agoda比佢地睇吓有無得退 ...
用code之後唔可以退差額

大宅

引用:Quote:原帖由 vami 於 15-03-23 發表我啱啱

原帖由 Lqueenie 於 15-03-23 發表
用code之後唔可以退差額
噢…

水晶宮

Missmama,
如果我之前訂貴咗想退前order再訂,咁我應該收到退款先重訂定係即刻重訂等退款好呢?(前一次訂講明可以全數退款)

伯爵府

回覆:whywhite22 的帖子

我剛發現三月後訂Legoland酒店,稅務收費比二月貴了10%、即26%、聽說是馬來西亞政府加什麼什麼稅,本來還抱一絲希望訂平d的房,而加無希望了

珍珠宮

瑩瑩老豆 發表於 15-3-23 14:30
其實AGODA 有少許取巧, 不連稅的價錢比其他網站平, 但連稅及服務費之後, 同其他網站差不多.

珍珠宮

whywhite22 發表於 15-3-23 17:15
Missmama,
如果我之前訂貴咗想退前order再訂,咁我應該收到退款先重訂定係即刻重訂等退款好呢?(前一次訂 ...
梗係訂左先, 再 CANCEL 啦!

珍珠宮

vami 發表於 15-3-23 14:50
我啱啱都check過用埋優惠號碼,expedia平過agoda$150左右,我已經影底左諗住send去agoda比佢地睇吓有無得退 ...
用CODE 未必得喎

珍珠宮

引用:我剛發現三月後訂Legoland酒店,稅務收費比

原帖由 be 於 15-03-23 發表
我剛發現三月後訂Legoland酒店,稅務收費比二月貴了10%、即26%、聽說是馬來西亞政府加什麼什麼稅,本來還抱 ...
係4月後全部加多10%, 3月的未加

首頁
23456...10

尾頁

跳至