跳至

首頁

尾頁

子爵府

似唔似公屋簡格呢?thanks

大宅

回覆 #1 奀奀豬0702 的文章

大約350平方尺,2人住very good,3人住勉勉强強,4人住就慘喇......超超超級迫

子爵府

原文章由 mim0sa 於 08-6-21 15:58 發表
大約350平方尺,2人住very good,3人住勉勉强強,4人住就慘喇......超超超級迫

thanks~請問係咪有個露台果D~好似某D公屋果種?

男爵府

Hi,

我現住近1-3人單位,都 OK 呀,
不過bb,可以走動嘅位置唔多
我上手業主,因有多個bb出世,申請咗換大d單位

如有興趣可以上來瞄一下
pm我呀

子爵府

原文章由 露比仔 於 08-6-22 08:55 發表
Hi,

我現住近1-3人單位,都 OK 呀,
不過bb,可以走動嘅位置唔多
我上手業主,因有多個bb出世,申請咗換大d單位

如有興趣可以上來瞄一下
pm我呀

唔該晒呀~我想知單位可以間倒房嗎?

大宅

回覆 #3 奀奀豬0702 的文章

系有个露台,重可以擺好多野tim........
我擺左个洗衣机,1張电腦枱,1个鞋柜,鞋柜上放1个鞋架,之前重有2部單車tim,有d人把露台門改摺門,重擺得多野tim a......
但系吾糸好似某D公屋果種就真系答吾到你wor
因為除左99度,我未去過其他公屋睇過.
而99個度糸Y型屋,同我地d元全吾同.

子爵府

原文章由 mim0sa 於 08-6-22 20:10 發表
系有个露台,重可以擺好多野tim........
我擺左个洗衣机,1張电腦枱,1个鞋柜,鞋柜上放1个鞋架,之前重有2部單車tim,有d人把露台門改摺門,重擺得多野tim a......
但系吾糸好似某D公屋果種就真系答吾到你wor
因為除左99度 ...

明白晒la~唔該晒~即係toilet在露台果隻呀~
甘350呎係計埋露台未架?可以間倒房嗎?
thank you very much

大宅

回覆 #1 奀奀豬0702 的文章

系wor.......講.漏左toliet tim......toilet是在露台的.......
我見好多3人家庭do間1間大房,but我地吾中意,因小朋友大左吾方便ga la.....所以間2房,都ok wor.......
你几多人住a?if4个人可以要求要4-6人單位個bor....貴$500之o麻,大好多ga.....有間梗房tim a.......我宜家do等緊搬去4-6人單位......
你睇左樓未a?如果你o甘啱配到我宜家住緊e個單位......肯定吾使點裝修.....搬傢私入尼就住得....祝你好運la......

子爵府

原文章由 mim0sa 於 08-6-22 23:47 發表
系wor.......講.漏左toliet tim......toilet是在露台的.......
我見好多3人家庭do間1間大房,but我地吾中意,因小朋友大左吾方便ga la.....所以間2房,都ok wor.......
你几多人住a?if4个人可以要求要4-6人單位個bor... ...

真係唔該晒ar

男爵府

唔知你申請咗己內呢?
己時簽約呀

子爵府

原文章由 露比仔 於 08-6-23 20:49 發表
唔知你申請咗己內呢?
己時簽約呀

SORRY~我未申請~只不過問吓比較吓!!謝謝你

首頁

尾頁

跳至