親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

請問有無人試過去冰極餐廳食野?
環境好嗎?係咪近距離睇到企鵝?

珍珠宮

引用:請問有無人試過去冰極餐廳食野?環境好嗎?係

原帖由 SHARONJULIO215 於 15-03-25 發表
d野夠熱,味道唔錯,餐廳里有一邊牆係玻璃,連結企鵝館

水晶宮

引用:請問有無人試過去冰極餐廳食野?環境好嗎?係

原帖由 SHARONJULIO215 於 15-03-25 發表
環境ok ga, 但最好book位,否則有排等

伯爵府

回覆 我係c奶 的帖子

係咪一定要BOOK 玻璃位先最清楚睇到企鵝?
因為想帶小朋友試下.

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

baby_yee 發表於 15-3-25 13:47
環境ok ga, 但最好book位,否則有排等
同意, 環境、食物都OK, 咁當然唔平啦, 不過可以係玻璃後睇企鵝都幾得意, 記得帶定件外套, 入面會比較凍

珍珠宮

引用:回覆+我係c奶+的帖子係咪一定要BOOK+玻璃位

回覆 我係c奶 的帖子

我自已覺得冇所謂,因為d人實會走去前面睇企鵝

水晶宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ok, 坐得舒服, 食物都幾好味

大宅

大宅

引用:回覆+我係c奶+的帖子係咪一定要BOOK+玻璃位

回覆 我係c奶 的帖子

最好book位時叫佢安排下,不過你要預其他人系度行同影相(溫馨提示:帶定外套)

伯爵府

回覆 VVYEUNG 的帖子

THANKS!

珍珠宮

育兒性格勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:ocean park - 冰極餐廳

啲嘢食都ok呀, 我反而覺得唔好坐最近個行, 因為超多人會去前邊睇, 即喺你枱前行來行去, 仲煩

侯爵府

引用:請問有無人試過去冰極餐廳食野

我1月去冇企鵝睇,裝修緊

大宅

我的育兒心得勳章 畀面勳章

iamiris 發表於 15-3-26 17:20
我1月去冇企鵝睇,裝修緊

我都係, 但我覺得食物一般, 最普通既果盤既生果都唔好食
感覺海龍王好食啲

子爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 熱血勳章 畀面勳章

回覆 SHARONJULIO215 的帖子

可以近距離睇到企鵝(隻隻都肯郁, 會同你玩, 小朋友好開心), 可以唔駛去排展館

唔好坐近玻璃窗, 好多人會行過去睇(我都行咗去幾次同小朋友影相), 其實都有少少騷擾的

野食ok, 阿囡最愛企鵝pizza, 每次睇返張相都超興奮

伯爵府

回覆 wing514 的帖子

如果唔坐最近個行,咁小朋友去睇企鵝咪要成日行出去囉?

伯爵府

回覆 suki2500 的帖子

珍珠宮

育兒性格勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

SHARONJULIO215 發表於 15-3-27 12:34
回覆 wing514 的帖子

我同個女出左去 3 次, 每次睇5分鐘其實都夠哂
就算坐遠D, 一樣睇到
寧願坐遠D都好過俾人o係你面前逼來逼去

子爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 熱血勳章 畀面勳章

回覆 SHARONJULIO215 的帖子

佢都行咗幾次架, 但每次五分鐘都ok, 仲要同佢講, 食曬某份量先可以再去睇

我地大人叫休息下, 同佢地去下廁所, 1個鐘多d就會走, 再去睇其他野

果時我11:30walkin (平日), 半個鐘唔駛就有位, 老公帶囡去睇企鵝館紀念品, 返黎一陣就有位

大宅

引用:回覆 suki2500 的帖子如果唔坐最近個行,咁

原帖由 SHARONJULIO215 於 15-03-27 發表
回覆 suki2500 的帖子

最好坐第二排,有梳化位,離玻璃牆唔遠,就算小朋友自己行出去睇都可以坐梳化望住佢地

洋房

回覆:SHARONJULIO215 的帖子

非常好,不過好貴!

首頁

尾頁

跳至